K zobozdravniku na hrvaško

spoštovani,ker imam za naredit dva mostička se odločam,da bi si šla to naredit na hrvaško,ker je pri nas predrago.Če je imel kdo izkušnje s hrvaškimi zobozdravniki vas prosim za mnenje,hkrati pa za naslov in tel.št.Lep pozdrav

luncadd

Ojla.

Nevem, kakšne so cene, vem pa, da je v Novalji (otok Pag), dober zobozdravnik. K njemi prihajajo predvsem iz Italije.

Če te zanima in ti ni predaleč, lahko dobim telefonsko številko .

Lp

MM
Moja mami je hodila v Vinico - blizu Zavrča. Zadovoljna. Začetnica
Tudi jaz hodim v Vinico....6 km od mejnega prehoda Zavrč. Zadovoljna!!! bosa
bosa je napisal/a:
Še je vedno tisti fejst zobozdravnik pa tisti še bolj fejst asistent al je že tisti še bolj fejst asistent že zobozdravnik??? Začetnica
Sam ti pa noben nič ne garantira Ervin Gregorka
ZAČETNICA je napisal/a:
bosa je napisal/a:
Še je vedno tisti fejst zobozdravnik pa tisti še bolj fejst asistent al je že tisti še bolj fejst asistent že zobozdravnik??? Začetnica
na žalost nism vidla nobenga zobozdravnika...same zobozdravnice :(..hehe......no, je pa zobotehnik lušten dečko :)) bosa
ervin...ne bom dala 120 % več sam za tisto garancijo....sej so oni tud maherji..nč niso za nami... bosa
kk pa to veš? bannanna

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1404ško

v tej temi je bilo kar nekaj povedanega o tovrstnih izkušnjah.

barbara9

No, moja M. je poleg stroškov v Vinici zdaj imela te še tukaj, da so ji naredili vsaj človeku dostojno protezo.

Ne vem, mogoče je ona le izjema, saj drugih, ki so si tam dali delat proteze ali mostičke ne poznam.

kobra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti