Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Če je zobozdravnik oddaljen do 50 km od kraja stalnega bivališča in je cenejši od tistih, ki so v kraju stalnega bivališča, potem je obisk pri cenejšem smiselen. Čim pa je ta oddaljenost večja, človek toliko, kot je prihranil za zozdravstveno storitev, porabi na vožnji. Voziti se v Varaždin samo zato, ker je tam cenejši zobozdravnik - to bi bilo morda smiselno za koga tule iz SV Slovenije, posebej dolg pa ta seznam ne bi bil. Je pa tudi varianta, da človek združi svoj dopust z obiskom cenejšega zobozdravnika in zato posel cveti v vsaki turistični destinaciji. Če prideš z tunelastim zobovjem na Pag in se vrneš z lepim nasmehom in spočit...to je vsekakor smiselno Vendelina jr. |
Madžari imajo/so imeli na Gradiščanskem mnogo dentistov......Avstrijci (najbrž tudi Slovenci) so bili množično tam.... na vsakem vogalu so (bile) - sem bila tam pred 2 letoma - reklame. Torej nič posebneg, je pač pri sosedih boljše ali vsaj cenejše. Sicer pa vem, da hodijo tudi v Beograd, vsaj k enemu zobozdravniku, ki je včasih služboval v Sloveniji.
Da ne odpiram nove teme, ker smo že pri zobozdravstvu me zanima, če ima kdo izkušnje z zobnimi vsadki. Ne mislim v tujini ampak pri nas opravljen poseg, se obnese, kje to opravijo kvalitetno? Sicer je na spletu kar nekaj ponudnikov, vendar me zanimajo vaše izkušnje.
Hvala, lep dan želim!
majdka13Meni moja zobozdravnica v Sloveniji naredi belo plombo za 25€.
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Zdrobovi ocvrtki s pomakami