Zanimiva vprašanja otrok
| Volkica je napisal/a: |
| Logično razmišljanje ene moje znanke, ko je bila še majhna:če se moj brat piše marko markovčič, zakaj se jaz potem ne pišem maja majovčič?? |
Ta dva sem pa jaz včasih pozanla, dvomim, da bi bil še kak bratsko-sestrski par s takimi imeni.
Loni Makaroni
Me je eni v drugi temi ežoj z omenjanjem Savinje spomnil še na eno družinsko anekdoto. Se peljemo ob Savinji in reče hči: Kaj to je ta reka prasica? Mi seveda debelo pogledamo in rečemo, kako prasica, to je Savinja. "Aja", reče otrok, "sem vedela, da ni svinja ampak nekaj podobnega, zato sem mislila, da je prasica...."
mamamia
mamamia| nb je napisal/a: |
| Moj, takrat približno 2 leti star sin je enkrat sredi Kranja začel vpiti: "mami, glej dva atija". Nasproti sta nama prišla namreč dva vojaka (še stara jugo vojska). Svojega atija je namreč videl v vojaški uniformi, ko je prišel na dopust iz daljnega Šabca, pa so bili potem kar vsi vojaki atiji. Ljudje so malo čudno gledali, meni je bilo pa seveda nerodno. Nena http://www.moj-album.com/uredi/bena/11481476 |
Ko je bil starejši sin star tri leta smo se peljali proti Mariboru. In, ko smo prišli do Slovenske Bistrice, me je vprašal: "Mama kaj je to? Kje smo?" "To pa je Slovenska Bistrica..." in se peljemo naprej po avtocesti, do Hoč in potem pa mimo Obija in naenkrat vzklikne: "Glej, mama, še ena Bistrca..."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sladki greh

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)