Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Ja jaz tudi mislim, da Zdenka ni imela veliko kg preveč...zato je zanjo 2kg veliko. Natasa
Tanja,a veš, da skoraj ne upam povedati, sicer sem jo pa sama naročila,vegetarjansko brez sira in gongonzole s tržaškim prelivom, samo nisem pa vedela do sedaj, da vegetarjanci jedo neslano. Z veliko soli in popra sem pa en košček le pojedla.Sicer pa vegi pica sploh ni poceni in neglede na to, da ni na pici dveh vrst sirov, ti tržaško omako še zaračunajo. O imenu pa ne bom govorila, upam, da kdaj odprejo kulinariko.No, dovolj slabe volje, jutri bo pa na ta račun kake 1/2 kg manj, razmišljam da bi se jim celo zahvalila, ker mi delajo uslugo. sasa
Hoj, nisem imela preveč kil. Prej je bilo 59kg pri 163cm in konfekciji 38. Zdaj je pa dve kili manj in konfekcija 36. V bistvu sem hotela samo zajeziti trend naraščanja teže. Glavnino sem zgubila že v lanski rundi, ki je bila meni grozna. Po mesecu in pol sem bila brez energije, sitna, slabo mi je bilo, ...bljek. Letos pa nobenih težav. Bil pa je greh - jutranji čaj sem vedno pila z malo mleka, kar lani nisem. lp, Zdenka ZdenkaG
Hoj, nisem imela preveč kil. Prej je bilo 59kg pri 163cm in konfekciji 38. Zdaj je pa dve kili manj in konfekcija 36. V bistvu sem hotela samo zajeziti trend naraščanja teže. Glavnino sem zgubila že v lanski rundi, ki je bila meni grozna. Po mesecu in pol sem bila brez energije, sitna, slabo mi je bilo, ...bljek. Letos pa nobenih težav. Bil pa je greh - jutranji čaj sem vedno pila z malo mleka, kar lani nisem. lp, Zdenka ZdenkaG
Za take kile in mere bi jaz ubijala!!! sasa
Jaz tud.... Natasa
Coco chanel, tudi jaz sem naročila tako pizo, vrjetno ne tam kot ti. Bila je tako zanič, da se mi je zameril oh dan v nulo, tudi sladica ni mogla popraviti vtisa. Piza, ki so jo pripeljali je bila mlačna, neslana, kisla, komaj si videl, da je gor paradižnikova omaka. Le kisla artičoka polna bodic in gobe- kriza, takih gob še videla nisem , gotovo jih kupijo v hoboku. blek, res. Cena: 1200 sit. Bolje je ko sem kupovala testo in si pripravila sama pizo, a še vedno mi ni bilo všeč. Zdaj pa sem še testo naredila sama. In končno razumem tiste ženske, ki pravijo, da je taka piza dobra- ker bila je res, res odlična!!!! Na testo sem dala omako Bolonese z baziliko, pa malce svežega osoljenega paradižnika, na malce čebule popečene sveže šampinjone s česnom, pa popečene bučke, tri olive (sploh ne vem, če so dovoljene) in po vrhu malo polila z vodo, v katero sem stisnila malo česna in jo malo solila. Lep pozdrav, pa še tole: Sy, prav prijazno, da vodiš evidenco- je lepo, če te ima nekdo "zabeleženo".
Hmmm, olive.....res....so dovoljene in kdaj? TanjaG.
Veš Nnatalija jaz pa mislim, da nebi smela dati na pizzo omako bolognese, ker to je namreč omaka z mletim mesom, mesa pa na oh dan ne smemo!!! Zdenka g. pa res nisi imela preveč kg, zato je 2 kg kar veliko. si se držala strogo diete??? lp.
Dame haj Naj vam povem kakšno pizzo sem si pripravila v soboto.Testo sem pripravila sama,pomazala sem ga z paradižnikovo omak,nanjo sem naložila narezan paradižnik,naribano zeleno bučko,čes potresla šampinjone,malo začimb za pizzo in povrhu dodala še malo rukule.Res je bila zelo ,zelo dobra. Lp BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti