Hoj!
Nataška jz mam tud take probleme s tehtnico. V sobi jo mam direkt ko notri pridem in potem vsakič ko grem mimo nanjo stopim. Ni čudno, da se ne premikajo kile če sem pa dobesedno obsedena in non stop o kilah razmišljam... skoz sem na vagi in preračunavam... grozno. Dobra ideja, da jo nekam daleč in predvsem visoko spravim. Tudi jaz bom to naredila. Sem jo tudi v spalnico najprej nesla in sem se malo manj tehtala potem pa sem bila spet non stop gor.
Kaj praviš da ti ni šlo tko kot bi blo treba? No sej pri meni tudi ni čisto zneslo. Prejšni vikend me je zaneslooooo... pa je šlo takoj nazaj gor. Za dol se pa tako mučim. Gor gre pa tko hitr da sploh ne veš. Zdaj sem spet pridna. Včeraj sem imela post ali vodni dan kot ga tu imenujemo in je bilo kar vredu, samo sem upala, da bo šlo več dol. Jz imam kar redno tele vodne dneve, ob lunah se vedno spravim. Ni pa nujno da mi rata. Ampak mislim, da sem zdaj spet dobila kontrolo nazaj. Prej me je še nikotinska kriza oz. kriza zaradi navade kajenja, dajala. Zdaj pa mislim, da je mimo vse skupaj in lahko lepo nadaljujem z dieto.
Veliko uspehov vsem skupaj!
Aiwa

Pad Thai s piščancem