hmmmm mater ste me potolažli ej! jaz sem cel vikend mešala v želodcu vse mogoče. zato sem rekla, da danes začnem kar znova, kot, da mi je prvi dan! a je to ok, al naj normalno štejem dneve dalje?! ej doživela sem tako razočaranje. pri Šikeru v Lenartu majo odlični zelenjavni krožnik - pohan sir, zelenjavni zrezki, pohani melancani, pohani šampinjoni in vsega vraga... in glej ga zlomka, na B dan grem nekam drugam jest (ne bom delala antireklame), pa naročim zelenjavni krožnik - pač pohan sir mi je itak najboljši in vraga - dobila sem tako ŽALOSTEN zelenjavni krožnik, da se mi je srce zjokalo - ena šefla riža z zelenjavo iz vrečke (mexico mix), 6 ali 7 krompirjevih štruklov, 5 žlic obične kuhane zelenjave (spet mexico mix), kar pomeni, da če ne bi grešila, bi taščo uažalila do smrti, mela je namreč rojstni dan, poleg tega pa sem bila tako lačna (čakali smo 1.5 ure na hrano, ker je moj dragi jedel sipo), da mi na kraj pameti ni padlo, da bi rekla, da hočem nekaj drugea. edino kar je bilo dobro, je bila paradižnikova solata z jogurtovim dresingom. pohan sir sem pa itak mogla posebej naročit - in tale krožnik je stal 1.100 sit. pa majo baje drugače tam zlo dobro hrano. jao, kaka žalost. in pol sem seveda grešila še ves včerajšnji dan - packa!!! ampak tehtnica še vedno kaže 5 kil minusa. še 5-7 pa bo!! dane sem jedala pa sirov burek in pohane melancane in malo paradižnika. damn, se mi zdi, da mi že običajno ločevanje, ne pa dnevih ampak v enem dnevu, pomaga izgubljat kile. sem pa zadnjič slišala od kolegice, da se je po tej dieti zredila za dve kili. nisem mogla verjet, ampak je že tako - nismo vsi za vsë!!
pa rpidni bodite!