Hojla!
Tudi jaz sem še vedno tukaj, samo računalnik mi malo nagaja, pa ne morem pisati. Tako da malo z zamudo pozdravljam vse nove, ki ste prišli v zadnjem času, pa tudi vse stare, ki še vedno vztrajate.
Danes teče 58. dan moje diete in rezultat je (samo) –5,5 kg. Je pa res, da sem jih imela vsega skupaj 10 nad idealno težo in če imam zdaj samo še 4,5 kg viška, je tudi to v nekaj. Prvi mesec je šlo dol 4 kg, od prvega vodnega dne dalje pa preganjam še eno dobro kilo, ki se hoče na vsak način vrniti, ampak mislim, da je zdaj dokončno obupala. Upam, da se bo v zadnjem mesecu poslovila vsaj še ena.
Ne vem, kako se lahko tehtate samo enkrat na teden ali pa še to ne. Jaz stojim na tehtnici vsako jutro, ker ne prenesem, da bi se z menoj nekaj dogajalo, pa da jaz tega ne bi vedela. Pa še kakšno statistiko lahko potegnem iz tega. Npr. največ minusa mi prinese (jasno) sadni dan, največ plusa pa proti vsem pričakovanjem škrobni. Torej ne pizze in tortice, ampak krompir in riž. Tako da vem, čemu se bom morala bolj izogibati po koncu diete.
Danes pa imam drugi vodni dan. Prvega sem prestavila za štiri dni, da je prišel na soboto, tako da sem ga preživela doma. Meni je namreč najhuje dopoldne, doma sem pa lahko tisto najhujšo lakoto prespala, potem je bilo pa že bolje. Samo naslednji dan mi je bilo slabo, dokler nisem pojedla zajtrka. Tokrat pa vodnega dne ne morem prestaviti, ker gremo v nedeljo na izlet in obljubljajo, da se bomo ustavili v kakšni gostilni z dobrimi ribami in še čem. Tako da bom naredila še eno napako, kakršne do zdaj še nisem: zamenjala bom sadni in beljakovinski dan. Oziroma v nedeljo bom jedla, kar pač pride, v ponedeljek pa bo sadni dan, ker si tega ne pustim vzeti - edini dan, ko mi gre teža res dol. Nadaljevala bom pa v torek s škrobnim. Vem, da se dnevov ne sme menjati, ampak če to naredim enkrat, me menda ne bo konec. Potem bom pa spet pridna.
Lepo se imejte!
Irena