Ej, Marjana, glavo gor pa nič jamrat!!! Saj si se v nedeljo zelo potrudila in kot veš, je špehec lažji kot mišice. Če ti zvečer sladko ne paše, sadne kroglice pa, jih jej, drugače lahko tudi slane krekerje ješ ali kaj podobnega. Ampak v mejah normale. Ne pa čipsa in podobnih stvari.
Za Dušana, edinega pogumnega Mačka!
Dopoldan jej sadje. Ne mešaj ga med seboj in si privošči dva obroka. Na sadni dan ga za kosilo lahko mešaš kot solato, pečeno sadje v pečici in podobno.
Pa še za ostale;
sladka smetana, kisla smetana - to sta nevtralni živili. Jaz si dam smetanco na kavico, (dobro, da ne maram mleka, ker je B), a ne na sadni in na vodni dan, kislo smetanco dodam mogoče k gobicam ali v kakšno juhco, pa ne vedno. Ne smemo pretiravati. Jaz sem z njimi začela šele po enem mescu in pol, končala prvih 90 dni, zdaj sem pa že v drugem delu, ko naj bi se spremenil metabolizem.
Če teža stoji NE OBUPAJTE!!! Se začne premikati. To je zato, ker telo pride do točke, kjer nas preizkuša, če mislimo resno. Če še naprej vztrajamo pri načinu prehranjevanja, se ponovno teža premakne navzdol.
papa
Irena