Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Hvala Asja. A ti uporabljaš tofu? na kakšen način pa? Je okusen? Jaz imam danes sadni dan in zaenkrat sploh nisem lačna. Včeraj sem se nabasala sladoleda in verjetno me še to drži :)) veste da imam še največ problemov z OH dnevi. meso mi ne diši, rib se mi samo zame ne ljubi delati in potem nimam več idej... Lep sončen dan vsem!!!
Lep pozdravček! Že dolgo opazujem tale forum in ga z veseljem prebiram. Pred približno 2 leti sem se tudi sama odločila za dieto z ločevanjem živil. In moram priznati, da sem kar uspešno končala, shujšala sem namreč 21 kg. Vendar sem naredila napako. Ko sem končala, namreč nisem več zjutraj jedla sadje in tudi sem začela "normalno" se prehranjevat. V približno 7 mesecih sem se ponovno zredila nazaj na skoraj prvotno stanje. Potem sem se po radiu slišala reklamo za Linea Snello. Odločila sem se za to varianto, ki pa tudi ni bila napačna, čeprav huddoooo draga! V enem letu sem spet shujšala za 16 kg. Nato mi je primanjkovalo časa in sem z obiski v Linea Snelli počasi končala. Ker pa SPET se nisem pazila, sem se normalno nazaj zredila, ampak ne na prvotno stanje. Letos, v mesecu marcu, sem se pa odločila za akupunkturo in moram priznat, da je zelo zanimiva in učinkovita. Sploh nimaš potrebe po hrani, izgubiš občutek lakote in kilogramčki počasi usahnevajo. Občudujem Vas, da ste tako pridne pri dieti in vztrajate, tudi sama sem se začela pazit glede prehranjevanja in upam da bo tako tudi ostalo. Lepo Vas vse skupaj pozdravljam in mogoče še kdaj napišem par vrstic! Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 27. apr 2004 14:05:33
Danes sem dosegla težo katere nisem imela že 8 let (od kar sem zanosila), tako da je pokazala 83,5 kg. Upam da bom do konca diete videla 7x :) Ostane mi še en mesec, bliža se 2gi vodni dan. Marjeta Žniderčič
Hojla punce! Vidim, da se kar držite. Tudi meni bolj ali manj uspeva, čeprav sem včeraj na obisku pri prijateljih jedla sveže pečen kruh, na sadni dan. Malena! Jaz tofu narežem na tanke rezine in ga po obeh straneh posujem z drobtinami, nato pa ga popečem na olivnem olju - malo olja. Zraven pa se dobro poda hren s kislo smetano. Mene pa zanima, na kateri dan se jejo sojine polpete. Lep pozdravček Lejčy. LEJČY
Jaz bi rekla potem takem, da tudi sojine polpete kot tofu spadajo v Proteinski dan. Se motim? Punce jaz sem danes prav slabe volje. Cel dan sem zdržala brez problemov na sadju, potem sem pa šla v slaščičarno in naročila sadno kupo brez smetane, ko so se ostali mastili s torticami in sladoledi. Dobila sem sicer zraven kepico a sem jo pustila, vendar sem sproti opazila, da sem imela po sadju prelit nek sirup, sigurno sladkan, ker je bilo preveč dobro. Prav jezna sem ker se mi je tako sesul cel dan, pa še na želodec mi je padlo. Grrrrrrrrr! Jutri bom pa verjetno probala tale tofu. Korajžno vsem! Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 27. apr 2004 20:05:26
Jaz bom jutri imela sataraš, za sadni dan sem pa danes si naredila dušena jabolka in pa malinov preliv. Tofu se pa sliši dobro, ga bom poskusila v ponedeljek, po vodnem dnevu Marjeta Žniderčič
Hojla! Nisem čisto prepričana, da tofu in sojine polpete spadajo v proteinski dan. Soja je stročnica, po moje bi bolj spadala k škrobu. Ampak lahko da se motim. Moji prazniki so pa kar v redu minili, kljub vsem dobrotam na žaru. Na sadni dan sem sicer pojedla kar nekaj pečene zelenjave, pa na beljakovinski dan nisem imela sadnega zajtrka, ampak kruh s salamo, pa na škrobni dan zvečer sem spila kozarček piva. Drugače sem pa kar vzdržala, še čokoladni bonbon sem si shranila za OH dan in ga tako dva dni valjala po žepih. Tehtnica mi je pokazala še -0,1 kg, tako da imam zdaj, po 16 dneh, natanko 2 kg manj kot na začetku. Upam, da bo šlo še kaj dol, samo najbrž se bom res morala lotiti kakšne telovadbe. Pozdrav vsem! Irena
Juhu! Ja, jaz nisem bila tako pridna kot ste bile ostale! Vsak dan malo pogrešim - kakšen piškotek, kepica sladoleda, kozarček piva, kaj slanega, ... ampak obrokov se pa držim, me nič ne gane, da jaz jem krompir, vsi okoli mene pa meso. In zato gre tehtnica malo počasneje dol, ampak važno, da gre! No, glavo pokonci in vztrajno naprej, kajne? Glede soje pa: soja kot stročnica, npr. sojini kosmiči, iz katere so zelenjavni zrezki, je škrob, soja predelana v tofu pa je beljakovina. Tako je v Rinini knjižici. Zato je pri nakupu že pripravljenih izdelkov iz mletega mesa (prvomajski prazniki in čevapčiči!) potrebno paziti, saj je notri vedno primešana soja! Raje posezite po nabodalah. Lep pozdrav od vedno lačne!
najprej lep dan vsem skupaj, po dveh mesecih iz 67 na 60. S tem, da zadnji mesec nimam več sadnih dni, v bistvu na sadni dan skuham kakšno zelenjavno juho ali kaj takega kaj ne morem uvrstiti na ostale dni. Torej nimam več diete ampak nov način prehranjevanja. Čez vikend bila na "dopustu" in jedla kar so jedli drugi - skoraj vsak dan pico; in pred odhodom še eno tehtanje, - pa kg kar stojijo na 60. Kar malo ponosna sem nase. In ful dober občutek je bil oblečti se v kopalke, v katerih sem decembra zgledala še kot slon,.... klavdija
Hojla! Tudi jaz sem malo važna. Zadnje čase so bile kg v mirovanju - v soboto 01.05. imam drugi vodni dan - in sem do danes oklesila 6 kg - od nedelje gre zopet po 0,30 počasi dol. Je zares fin občutek ko se nekaj spreminja. Upam da na vodni dan ne bom preveč grešila. tima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti