Ciaooo punceee!

Jaz sem danes taaakooo vesela!!! Oddelam svoj delovnik, grem domov po kufre in zvečer že šibam na morje v Francijo!!! Ta dopust tako pride prav!!! Saj vem, da je danes dan knjige, jaz pa jih samo še danes gledam po policah (delam namreč v visokošolski knjižnici) potem pa en teden....N I Č!
Sem se zmotila, nimam sadnega dne danes, ampak beljakovinski. Bala sem se, da samo s sadjem ne bom zdržala delovnega dne, pakiranja, potem pa še najmanj 10 ur nočne vožnje, med katero zagotovo ne bom spala...Tako pa bom lahko za večerjo pojedla en konkreten obrok, ki me bo držal pokonci, ne?

Kar se pa tiče kontracepcijskih tablet je pri meni tako: kile so res lahko enake kot preden sem pričela s tabletami, se pa je pojavil celulit (ki ga res nikoli nisem imela, tudi ko sem bila bolj buckasta) in nekak občutek, da sem vsa...mlahava...kljub dieti in telovadbi. Ma kaj zadržujejo vodo v telesu?
Se mi zdi, da sem prej hodila dosti več na wc, saj popijem ogromno vode, zdaj pa med službo opažam, da grem morda enkrat ali dvakrat v osmih in več urah....
TanjaG.