Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Debela, povej kaj več, kdaj ješ prestice in palčke? Namesto kosila? Mislim, ali zamenjaš kuhan obrok s palčkami in potem ješ sladkarije za večerjo? TanjaG.
Tako je TanjaG., kadar si na OH dan ne utegnem pripraviti kaj toplega jem prestice za kosilo, za večerjo pa potem sladkarijo.
Ir1, ali veš, da je mešanje škroba(krompir) in beljakovin (mleko) prepovedano ?
Sam na hitro - včeraj sem si našla njoke in to polentne, brez jajc! Toplo priporočam, sveži v tistih plastičnih zelenih banjicah (brez reklame...). Tko da njoki ja na škrobni dan!!
Debela, ne mislim uporabiti mleka, ampak rastlinsko smetano. To bi po mojem šlo.
Debela čestitam,dobro ti gre. Vsem ki obupujete pa želim veliko volje,saj bo šlo.Men kar gre ,sicer vaga včasih malo stoji,ampak v pasu se mi pa pozna že 8 cm. Lp BRANKA
dej tofika povej kje si kupila polentne njoke!!! tudi jaz bi jih jedla.... hvala, lp.
Lep pozdrav vsem! Sem nova na tem forumu. Se mi zdi kar neverjetno ko berem kaksen uspehe dosegate z 90MD. Sama zelim spraviti dol 10 kg pa bo kar pravljicno, ce se bo to zgodilo Kakorkoli. V ponedeljek zacnem z dieto in ce se najde kaksna vzpodbudna beseda zame, bom prav vesela! Lep pozdrav vsem od Ane. P.S. Upam, da nisem kateri "ukradla" uporabniskega imena
Ana, dobrodošla! Eno vprašanje: zakaj šele v ponedeljek? Začni danes oz. jutri! Danes je tak lep sonček! Lp, Asja
Ojla Asja! Caka me se en vikend v znamenju praznovanja, potem pa zacetek veselja! Upam, da bom potem se naprej tako motivirana, kot sem sedaj! lp vsem!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti