Predvsem .. nasmejan dan.
Res je super no.
Sicer je res malce zapleteno, ampak skuhat bi se pa vseeno dalo.
Tako kot pravi matjaž... meni takle prevod veliko več pove, kot pa ena stran v (neznanem) tujem jeziku.
Predvsem .. nasmejan dan.
Res je super no.
Sicer je res malce zapleteno, ampak skuhat bi se pa vseeno dalo.
Tako kot pravi matjaž... meni takle prevod veliko več pove, kot pa ena stran v (neznanem) tujem jeziku.
JOOOOj, elba, pa to je fenomenalno, solze mio tečejo od smeha....grem še sama zdaj malo googlat...
Vendy, tisti Whi plums you se pred tem lahko skrije,...
Mamamia
mamamiaNo, jaz sem na blef vtipkala petit fours....in crkavam od smeha, kako je preveden fours.....četveronoške....
While petit four can refer to any bite-sized sweet presented at the end of a meal, they"re usually tiny, beautifully iced cakes. Petits fours are traditionally made with an almond sponge cake, or joconde, but they can be any flavor of cake--and filling--you choose.
With a seemingly infinite variety of shapes, flavors and decoration, you can dress these little cakes up for a tea party, a bridal shower, or an elegant luncheon. A tray full of delectable and beautiful petits fours turns any event into an extraordinary occasion.
Prevod:
| Medtem ko so štiri petit se lahko nanaša na katero koli ugriz velika sladka predstavljeni na koncu obroka, oni so običajno zelo nizki, lepo ledom pogače. Petits Četveronoške so tradicionalno izdelani z gobo mandljev kolač, ali joconde, vendar jih je mogoče kateri koli okus za torto - in polnjenje - ki ste jih izbrali. Z navidezno neskončno raznolikost oblik, okusa in dekoracijo, lahko obleka ti malo torte gor za čaj stranka, poročna tuš, ali je elegantno kosilo. A pladenj poln Prijetno in lepo petit štirih zavije v vsakem primeru izredno priložnost. | ||
| angleščina » slovenščina Prevedi | ||
Predlagajte boljši prevod | ||
| Zahvaljujemo se vam za predlog prevoda, ki ste ga posredovali storitvi Google Prevajalnik. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike