Vem, da spet ena neravno kulinarična tema, pa vseeno.
Čisto slučajno sem odkrila njihovo spletno stran.
A kdo od vas pozna te salone in če kakšne so vaše izkušnje?
LP.
gerna
Vem, da spet ena neravno kulinarična tema, pa vseeno.
Čisto slučajno sem odkrila njihovo spletno stran.
A kdo od vas pozna te salone in če kakšne so vaše izkušnje?
LP.
gerna
In ko si enkrat pripravljena odšteti toliko denarja za tretmaje, se ti zdi butasto, da bi se hkrati nažirala. Pa malo več piješ, pa malo pomigaš
![]()
![]()
in shujšaš tudi brez linea snele!
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1248
enkrat smo že eno rekli na to temo, kaj več pa ne. zgornja povezava je na prejšnja mnenja.
Ima kdo kakšno novo izkušnjo?
TittaKot sem napisala že 100X... najbolj praktična dieta, največ izgubljenih kg in najmanj bojazni, da se ponovno zrediš je dieta "manj žri". Sama sem tako izgubila skoraj 30kg in še danes sem suha kot trlica. Pa se nisem mučila z nobenimi športnimi aktivnosti (če seveda ne štejem zraven "igranja z jajci"
).
| Simona84 je napisal/a: |
Kot sem napisala že 100X... najbolj praktična dieta, največ izgubljenih kg in najmanj bojazni, da se ponovno zrediš je dieta "manj žri". Sama sem tako izgubila skoraj 30kg in še danes sem suha kot trlica. Pa se nisem mučila z nobenimi športnimi aktivnosti (če seveda ne štejem zraven "igranja z jajci"
|
...in nisi pomislila, da se ti je morda zaradi šoka ( kar tako znižanje teže namreč tudi je), spremenila presnova in delovanje ščitnice oz. hormonov, ki vplivajo na presnovo.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Jajčevci z rižkom