Ne vem jaz, vprašte jo.

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Ne vem jaz, vprašte jo.
[/url] Malo za luštežigolino, žigolino, res si mi lušte naredila ( zelo lepo! ).
Še eno vprašanje: a lahko pečem več pekačev piškotov v ventilatorski pečici hkrati? Imam namreč nov štedilnik, pa ga še nisem vajen, do sedaj sem pekel le v " navadni " pečici, ventilatorske ( na tem štedilniku ) še nisem uporabljal. Kako že gre: ventilatorska pečica pa 10-20 stopinj nižja temperatura od navadne. Če se da še danes, sedaj še grem do trgovine nekaj kupit, potem se spravim na piškote.
ežojJaz vedno pečem piškote na treh pladnjih hkrati. Na ventilatorski program. Super se spečejo. Pri moji pečici je tako, da moram zgornji pladen vzeti 1-2 minutri prej ven. In vedno pustim na isti temperaturi, kot piše v receptu.
Jade, stana, kaj če bi jutri zajadrale (na metlah) do ežoja. Pogledat nov štedilnik, ne zaradi drugega ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Polnjene paprike