Sanjati o osebi, ki je ne poznaš

missmony  

član od: 13.2.2008

sporočila: 20

tema odprta - 5. okt 2008 9:50 | ogledi: 6.180 | odgovori: 29

Pozdravljene!

Ne vem, če je tema primerna za sem, ampak vseeno... danes sem imela zelo nenavadne sanje. sanjala sem o osebi, ki je sploh ne poznam. najbolj nenavadno je to, da vem (iz teh sanj) njen ime in priimek : TINA KODRE. takoj zjutri, ko sem se zbudila, sem še vedla njeno mobi številko, zdej se je ne spomnem več. vem samo da se začne na 031... tudi ime in priimek sem takoj povedala fantu, ker pozneje se redko spomnem sanj in večji del pozabim. sicer me je malo čudno pogledal, ker so moje prve besede navsezgodaj bile: tina kodre, uroš zapomni si to ime, hehe. kak me je pogledu, kot da sem padla iz lune ;) u glavnem, če katera koli ve, kaj bi lahko vse skupaj pomenilo, naj mi pove. naj še povem da sanje same po sebi niso bile grozne, ampak nenavadne, ravno zaradi tega, ker je jasno bil izražen njen ime in priimek! kaj mislite, kaj mi sporočajo te sanje??

Hvala vam že v naprej!

LP, Mony

missmony

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

5. okt 2008 10:14

Sicer res deluje vse skupaj malo hecno, vendar sem tudi jaz pred leti sanjala nekoga, ki sem ga potem kasneje spoznala, spomnila sem se le ime in tudi kako je izgledal. Še danes sva dobra prijatelja.

lp

Anamarija

TinaTina  

član od: 18.2.2008

sporočila: 57

5. okt 2008 10:23

Res nenavadno in zanimivo, nikoli ne veš , mogoče ti bo ta oseba pomenila nekaj v življenju. TinaTina

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

5. okt 2008 10:35

Čuj, nea kuj tak zamenjaj Uroša s Tino, dobro premisli. Jaz bi jo poklicala, japakuno, res. Sn enkrat sanjala, da mi je teta govorila številke od ključavnice na biciklu. Ko sn se zbudla, sem jih zapisala in ugotovila, da jih je točno 7. Po nasvetu sodelavke grem špilat loto. NIČ. Odneham. Potle pa drugi teden te številke ftrofijo - sedmico. Še gnes se tučem po glavi. tumpika

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

5. okt 2008 11:15

Najverjetneje je, da si ime in priimek dejansko nekje videla, kar se ti je vtisnilo v spomin. Lahko, da je bilo to v časopisu, kje na internetu, v kakšnem letaku, na TV, itd. Moč podzavesti je izjemna in velikokrat kakšne situacije, ljudje, itd. v sanjah privrjejo na plano, v povezavi s kakšnimi popolnoma drugimi stvarmi. Tudi, če si globoko prepričana, da tega imena še nikoli nisi zasledila, je zelo verjetno, da si ga. Se pa stvari kot jih opisujeta anamarija in tumpika, dogajajo. Vendar bi bilo potrebno napisati zelo dolg sestavek in stvar osvetliti z različnih zornih kotov, najbrž pa bi se vnela tudi manjša vojna. Za nadaljnje raziskovanje pa predlagam vse od Junga, do sestavkov na temo podzavesti in sanj pa vse tja do sestavkov, ki opisujejo lucidne sanje. Pa naj bo kakšna bolj resna literatura. fresh Sporočilo je spremenil(a) fresh dne 05. okt 2008 11:16:48

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

5. okt 2008 11:28

Ja...ravno zato jaz zdaj vedno povezujem sanje s tistem,kar sme videla...že od majhnega sem imela vedno vleiko nočnih mor...in v zadnjem letu se mi spet dogajajo.Sanjam popolnoma blesave stvari,ki niti najmanj ne pašejo skupaj.In od takrat si zjutraj vedno realiziram vse...in ja,ponavadi je logično.Vidiš nekaj,sliši nekaj 3jega,v šoli se zgodi to...in ven pridejo trapaste sanje. Da o "dežavuju" ne govorim :S Roncolino

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. okt 2008 11:54

Nisem stropkovnjak za sanje. Vendar verjamem, da v spanju predelamo informacije, ki smo jih dobili v bodnem stanju. Možgani potem podnevi nimajo toliko dela, saj tudi v sanjah doživljamo izkušnje, nas je strah, se veselimo, jočemo. ( Saj se spomnite svojih, kajne.)

Sanje so torej zbor informacij, ki smo jih dobili v bodnem stanju, pomešane tako, kot bi zgledala datoteka na računalniku, va kateri je iz vsake druge datete nekaj vsebine. Sama razmišljam o človeških možganih kot o sposobnem raćunalniku, ki je sposoben tudi pomešati datoteke. In to verjetno z namenom.

Sem se pa zjutraj zbudila po živih sanjah: po hiši so hodili vlomilci in pobirali stvari iz predalov ( bojim se vloma), segli v mojo jakno, kao po denarnico ( čeprav jo nosim v torbici) in časli ključe od avta. Natančno sem videla, kako se je vlomilec, ki sem ga videla v obraz, sadistično nasmejal in skušal spraviti ključe v svoj žep. Preden je to storil, sem ga močno ugriznila v roko, še zdaj vidim odtis zob ( sem pa razmišljala, ali bo to izdenece kvalificiral kot sled poškodbe, ali kot lažjo telesno poškodbo.) Ne vem, če ga je bolelo, ker sem se zbudila. SAnje so odraz strahu, da mi bo kdo sunil avto, pa strahu, da bom izgubila ključe. Mogoče še dodam včerajšnje branje nekega izvedenskega mnenja o telesnih poškodbah.

Meni se zdijo sanje logične. V preroške sanje ne verjamem.

F r i n a

Iwana  

član od: 31.3.2008

sporočila: 143

5. okt 2008 12:35

balea, na tvojem mestu bi informacije, ki si jih navedla zgoraj nemuduma izbrisala. Saj, če bi se moji podatki; moje polno ime, točen naslov in celo moja mobilna številka; znašla na internetni strani tako obiskanega foruma, ne bi nosila posledic samo ampak tudi ta forum. In raje ne povem kakšnih. Si Tino prosila, da ti dovoli javni prikaz njenih osebnih podatkov? Še zlasti zato, ker bi nekdo lahko prišel z manipulacijo do njenih podatkov. Dala ti je odlično izhodiščno točko! Drugič ne bodi tako ustrežljiva!

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

5. okt 2008 12:52

Ja, meni tudi ne bi bilo niti najmanj všeč, če bi kdo objavil moje ime in osebne podatke takole na spletu. Je pa tudi res, da je - objavljeno v telefonskem imeniku - itak na razpolago komurkoli. tulka

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

5. okt 2008 13:05

Sama sem enkrat sanjala, da se je punca, ki je celo življenje nosila dolge lase do sredine hrbta, postrigla, kar je bilo zanjo takrat nesprejemljivo. Naslednjič, ko sem jo videla, je imela res kratke lase. Sanjala sem tudi, da plavam z neznanim starejšim moškim in da sva v romantičnem razmerju, kar je bilo zame takrat nesprejemljivo :) No, to se je potem, čez leta, zares zgodilo. Glede številk pa - nekoč sem v sanjah dan pred predvajanjem, doživela cel eurosong, tisti del, kjer glasujejo. Zelo duhamorno, vsa javljanja držav in podeljevanje točk. Seveda si nisem potem vsega zapomnila, a zmagovalka je bila prava. Tako da, mene sanje malo plašijo, če so take narave. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. okt 2008 13:11

Objava v telfonskem imeniku v  telefonskem imeniku je JAVNI podatek.  Nič nedovoljenega. Ali celo prepovedanega.

Kakor razumem, res obstaja človek s tem imenom in priimkom. Nič hudega. Malo več trezne presoje, kar je dovoljeno in kar ni dovoljeno.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti