Veri hvala za obširne informacije...Mene je Aurora 440 očarala .Takoj bi jo kupila vendar bo za moje domače uporabe upam Bernette 92c čisto O.k.
Obe imata podobne funkcije , je pa res da se na Auroro da dokupit modul za vezenje kar na Bernetti ni mogoče, da je Aurora že ob boku profesionalnim mašinam, malo močnejša, z računalniško podporo.Vhod za USB ključ za prenos podatkov(na Vezilni modul).Svetovna ...
Vendar več kot šeenkrat dražja od novega modela Bernette 92c, ki je dobro prišel na trg.Ta, Izbolšana verzija gospodinskih mašin. Stroj je elektronski in ne mehaničen.
Želela sem avtomatske gumbnice v eni potezi, kar ponavadi mehanične nimajo.
Upam da bom zagotovo zadovoljna.Za družinske potrebe bi bila zame Aurora verjetno preveč......Hm preveč ...ja predraga ........
Owerlook pa imam in mi drugače dobro dela (Singer-jev) je pa on tudi že malo v letih.Včeraj sem ga nesla na servis da mi zamenjajo žarnico in malo spihajo in pogledajo.To bi pa morale videti. Čudaško , čudaško.....
Pa še 100 evrov mi je hotel vzeti za servis....Hallo! To je pa preveč.Sta se začela zgovarjat kolk je to dela pa kolk ur pa ne vem kaj še vse.Na koncu smo se zmenili za 40eur.
Osnovni servis , če mašina dobro dela ti ni treba pol motorja razdrt menda ...
Poznate koga drugega za servis šivalnih strojev pa da je v redu ...
barbyslo