Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Jasna1, take krpe s pravokotnikom in štilom imam doma, so res mega, sem jih prvič videla pri nas v službi in jih takoj nabavila. Nisem pa vedela, da se jim reče maslene - mi je pa ime všeč, tako gladko spolzi z jezika ![]()
Lp
cervus| stara je napisal/a: |
Eno dobro knjigo v roke, pa na teraso na ležalnik. Sigurno ne boste videle nobenega praha v hiši, nobenih pajkov v kotu in nobenega plevela na vrtu. stara |
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kakšen
za vaše moške, ba bo svet 100 % lepši. Vam povem iz lastne ( ženine ) izkušnje.lp
Po poroki sem sledila nasvetu pametne prijateljice, naj se za kakšno stvar naredim trapasto in jo prepustim možu. Zato on pere in poskrbi za vse v zvezi s čistočo oblačil ter še česa.
Vrnil mi je pri previjanju. ![]()
Nisem sužnja čiščenja, imam pa dovolj čisto, da najdem stvari in je varno za otroka.tulka
Mi je kar lažje pri srcu,ko vidim, da smo odvisne pretežno le od Kulslo in kuhle, ne paod lovljenja prahu med padanjem.
Pa tisto o knjigi na balkonu in mižanju glede prahu sem pripisala jasni1 namesto stari, se oporavičujem.
tulka tudi modro ravna, vidim. Pri nas je bilo tako, da se je vsega lotil kar sam, ko sem imela takšno službo, da me čez dan ni bilo veliko doma.
Vrag nastane le takrat, ko je razpoložen za čiščenje, in potem vsa čistila vv kopalnici zmeša v eni plastenki, prazne pa zavrže. Od včeraj imamo tako mešanico čistila za kopalnico, odstranjevalca vodnega kamna in čistila za WC školjko v eni posodi (barve se prelivajo kot v koktajlu...), to je naredil zato, ker je bilo v vsaki plastenki še okoli polovica vsakega preparat in se mu je zdelo brez veze, da jih je toliko, ko pa je videti bolj pospravljeno, če je vse v eni sami.
Enkrat jezlil detergent za ročno pomivanje posode v pomivalni stroj, in do dvojno dozo (malo ga je tudi kar polil po posodi v stroju), ker se mu je zdela posoda umazan. No, v kuhinji je bilo po tleh potem veliko pene....
No, tako mi ga včasih biksa. In zdaj bodi jezen nanj, lepo prosim...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Polnjene paprike