Zanima me, če kdo ve, kaj pomeni, če boli leva roka? Zanimajo me vaše izkušnje. Hvala za odgovore!
Črna mambica
Zanima me, če kdo ve, kaj pomeni, če boli leva roka? Zanimajo me vaše izkušnje. Hvala za odgovore!
Črna mambica
Malce presplošen pojem je tale roka!!! Veliko možnosti in izkušenj. Sama imam probleme z zapestjem.
Loni Makaroni| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Če kakega osamljenega moškega boli roka....bi eventuelno še zmogla zložiti kakšen sklep, za vse ostalo ti pa še lady proxima (ob tako malo informacijah) ne more kaj kvalitetnega reči.... |
![]()
![]()
![]()
![]()
Mambica, te popolnoma razumem. Za začetek svetujem, da obiščeš kakšnega dobrega kiropraktika, ki te bo morebiti napotil dalje.
Srečno!
Anamarijamambica, nikar ne bodi žalostna, če je malo heca vmes. V bistvu ti je najbrž imela le namen povedat, da pojdi k zdravniku pokazat svojo roko. Roka lahko boli (pa tudi kaj drugega) tudi od izpostavljanja klimatskim napravam, prepiha, ne nazadnje celo od generalnega čiščenja stanovanja. Torej, če je hudo, kar pogumno k zdravniku, je vseeno boljši naslov za te zadeve, kot pa amaterski kuharji.
Ti želim, da se čimprej "pocajtaš".
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način