Ojla..
Odkar je bil moj najstnik na Cipru in se srečal z angleškim zajtrkom, mi ne da miru... Ok. recept videla., pa še ne naredila.
Ampak, kje bi nabavila že "gotovo jelo" ? Baje ga je leclerk nekaj časa imel, sedaj pa..
Hvala
Tina
Ojla..
Odkar je bil moj najstnik na Cipru in se srečal z angleškim zajtrkom, mi ne da miru... Ok. recept videla., pa še ne naredila.
Ampak, kje bi nabavila že "gotovo jelo" ? Baje ga je leclerk nekaj časa imel, sedaj pa..
Hvala
Tina
Kaj pa je to za ena reč? Mogoče en ogromen fižol? Ker je namreč moj otrok tudi lani privlekel domov en ogromen fižol za posadit (seveda z navodili, kdaj se to posadi, ker drugač bi ga najbrž pozimi vtaknili v zemljo
), bil pa je v Grčiji.
Imajo pa pri nas črni fižol v konzervi in ni noben problem vse to skupaj vreči v ponev in zapeči. Pač odvisno od recepta, nekej zapečejo celega, večinoma pa spasiranega. Dobiš pa oba, v zrnju in pasiranega.
Loni MakaroniPošteno: ga brez problemov pogrešam pri zajtrku.
t
Takole to zgleda: http://harvey.nu/beans_on_toast/
Se opravičujem za slabo branje.
Drugače se pa resnično strinjam z Rimljanko. Mi je bilo na dopustovanjih po grških otokih že kar slabo od vseh teh "angleških" vonjav, potem so se pa še gostinci med sabo tepli, kdo bo to, oprostite izrazu, packarijo serviral v čimvečji količini in seveda na XXL krožniku. Se ne čudim, da je toliko otočanov debelih, če že dan tako začnejo.
Loni Makaroni
Ta fižolček imajo sigurno v Sparu v Avstriji ...saj sem danes bila tam. Cena pa je 1,39€ za pločevinko!
LP Bojana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Rižek v poletni solati