Poročno potovanje-mallorca?

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

tema odprta - 23. jul 2008 13:51 | ogledi: 2.920 | odgovori: 5

Septembra se z mojim dečkom poročiva. Razmišljava o poročnem potovanju na Mallorco. Zraven gresta tudi najina dva škrata, stara tri in eno leto.

Imava problem, ker imava na razpolago le 5 dni za dopust in sva dobila ugodno ponudbo za ta otok. 1100 evrov z vsemi taksami, all inclusive.

Je že bil kdo od vas tam? Imate kakšno boljšo idejo?

barby

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

23. jul 2008 15:21

Upam, da bo moje v Dubaj! Več ti pa ne znam povedati. kuharica Mici

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

23. jul 2008 15:51

Kaj pa če poročno potovanje prestavita in gresta brez vajinih otročičkov? Jaz sem bila na Mallorci pred dvema letoma med prvomajskimi prazniki. Bilo je lepo in umirjeno, ampak v glavni sezoni pa ne bi šla tja, ker je tako kot v Portorožu oziroma je v Portorožu najbrž lepše in mirneje. Fast food, fish & chips, nič tipično španskega na "dohvat ruke" ... Na Mallorco greš na dopust s sončenjem in kopanjem poleti, na pravi umirjen oddih greš pa izven prave sezone. Ne vem sicer, kaj ti je všeč, ampak jaz bi za svoje poročno potovanje želela iti nekam, kamor potem morda ne bi šla nikoli več. Zaradi oddaljenosti, cene in še česa. Če bi bila možnost, bi šla tudi brez otrok - če bi zanje seveda dobila varstvo in če bi jih bila zmožna pustiti doma. Reči to je eno, storiti, je pa drugo. Ljudje smo si različni, ampak jaz ne bi na silo rinila nekam. Pa magari, če bi bilo poročno potovanje realizirano šele ob prvi ali pa kateri koli drugi obletnici poroke. Tole, kar imaš na razpolago ti, je en natempiran dopust. Ne vem, tako jaz gledam na to. Kjerkoli že bosta, lepo se imejta in sama najbolje vesta, kje in kako bosta najbolj uživala, kajti predvsem uživanje je namen takšnega potovanja.

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

23. jul 2008 19:05

Midva sva se ravno vrnila z dopusta na Malorci, pa je bilo vse super, le vreme nam je kar malo nagajalo. Sva bila tam na dopustu že 6x, saj nama je všeč plaža Playa de Palma, kjer se lahko sprehajaš vsaj 10 km po plaži iz mivke. Ugotavljam pa, pa ne samo jaz, tudi nemškui turisti, s katerimi smo se pogovarjali, da je na Malorci vsako leto manj turistov, so pa cene vsako leto bolj zasoljene. Barb, če te zanima kaj konkretnega, se mi javi na ZS in ti bom lahko povedala še kaj več!

LP

kača

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

23. jul 2008 20:01

Hja, Zara- Marisa, brez otrok žal ne gre, ker jaz staršev nimam, od mojega starši pa... Raje ne.:) Ker je fant muzikant ni možnosti hoditi za dalj časa kam in tudi sama nisem tip, ki bi šla kam za dlje kot teden dni. Nikoli še nisva šla kam z letalom in se mi zdi to lepa priložnost. Pa hvala za lepe želje. Po šestih letih skupnega življenja tudi medeni tedni niso ne vem kaj posebnega, vsaj midva ne gledava tako na njih. Pač potovanje in krajši oddih. Kača, se čujemo po zs. barby

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

23. jul 2008 21:43

Če je vama to želja in se tega veselita - se kar držita izbranega! Nas je preveč, ki bi vama trosili z našimi najljubšimi destinacijami ... in potem bosta samo še bolj zmedena, kam bi šla (oz. šli). Verjamem pa, da vam bo lepo, kjerkoli že boste! Uživajte! Samo enkrat se živi ... Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti