Kisla smetana

Živjo, ker je bil prej v planu en recept sedaj pa je fešta odpadla me zanima kam naj sedaj z 2 tavlkima kislima smetanama? (nekaj na hitro)

hvala :)

maserka

Lahko narediš orehovo rolado, ki jo namažeš s kislo smetano, v sredino pa daš banano. Mislim, da je recept nekje v bazi, ga boš lažje našla kot jaz. Je pa to enostavna in hitra sladica. Drugega mi trenutno ne pride na misel. lp delfincek35
Čokoladni biskvit, razreži, namaži z marmelado, namaži s kislo smetano, pokrij, čokoladna glazura in voila. Atina
tudi jaz naredim orehovo rulado - 8 jajc, 8 žlic sladkorja, 10dag orehov , spečeš in namažeš z kislo smetano. najboljša rolada! tanjaj
če ne pride v poštev nič drugega jo daj zmrznit, anitram1
Pehtranov biskvit iz baze, ki ima za nadev kislo smetano. Naši pravijo, da je še boljše od pehtranove potice. Ninja24
Mehki flancati iz baze, Skutino pecivo za požrešne sosede, ...lp pero

kumarična solata s kislo smetano, da ne boste samo sladko jedli....lahko pa masovnik narediš...ali pa stroji fižol zabeliš s kislo smetano...

hvala punce/fantje grem danes v akcijo, bo verjetno solatka s kumarcami pa rulada .... maserka
Kisla smetana obstoji v hladilniku tudi par dni čez rok- preverjeno, se ne pokvari! galja
Lahko jo tudi namažeš na kruh, meni je to zelo dobro.. tadeja 13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti