22. avg 2008 13:37
Sam ne vem, če še vedno tistih 106 kg prtljage narazen daje, al kaj se dogaja, da nikjer nič ne napiše???
Ognjič
22. avg 2008 13:37
Sam ne vem, če še vedno tistih 106 kg prtljage narazen daje, al kaj se dogaja, da nikjer nič ne napiše???
Ognjič
22. avg 2008 13:39
Po moje je ves vesel, ko lahko v pižamci okrog hodi...
lidka
22. avg 2008 13:39
mamaF, dobrodošla nazaj. Je tudi moja dopustniška navlaka sred stanovanja na tleh čakala, da sem se pretolkla žez ežojevo poročanje ![]()
22. avg 2008 15:24
Ežoj, meni pa ne grejo skupaj datumi na slikah. Kdaj si bil v Rusiji? No bolj točno vprašanje: kdaj so bile fotografije narejene? Mogoče se je pa fotoaparatu zmešalo, ker je vedno imel pred seboj dekolteje !!??
22. avg 2008 15:49
MamaF super da si nazaj! Sem te prav pogrešala
22. avg 2008 17:15
| rdkapica je napisal/a: |
| Ežoj, meni pa ne grejo skupaj datumi na slikah. Kdaj si bil v Rusiji? No bolj točno vprašanje: kdaj so bile fotografije narejene? Mogoče se je pa fotoaparatu zmešalo, ker je vedno imel pred seboj dekolteje !!?? |
Je napisal Ežoj pod eno od slikc, da naj si pravi datum ogledamo na displeju na sliki, ker je on naštimaval datum na fotoaparatu brez očal....![]()
LP
cervus
22. avg 2008 17:24
| spagon je napisal/a: |
| MamaF super da si nazaj! Sem te prav pogrešala |
22. avg 2008 20:55
Evo še nas z dopusta. Domov smo prišli 2 dni prezgodaj, s seboj pa prinesli viruse, ki povzročajo pogosto sedenje na wc školji in objemanje le te. (oz. pospešena uporaba pleničk). ![]()
![]()
...ebiga (če te zanima kdo tako reče poglej v ogledalo
) ežoj slikal si samo neke
, a sladice nisi nobene poslikal, sram te bilo... ![]()
![]()
23. avg 2008 22:32
Ej, ežoj...tu pri meni pa enga zanima, če slik od onih, ki si jih "globoko" gledal, ne bo???
Ognjič
26. avg 2008 11:42
Ežoj ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Ocvrte brizgane palčke (churros)