Dopust

Ežoj, pejd še kam da boš še malo poročal saša

Ežoj, dobrodošel doma....in...no pa saj so ti že vsi povedali, da je bil užitek brat tvoj  -  malo drugačen  -  potopis

rrr

Ežoj, najprej se malo spočij, potem pa sledi kako srečanje v živo, kaj ne .... Se že veselim. Tudi na fotke ne pozabi ....

kobra 1
Se strinjam s Kobro! Lepo pozdrav vsem skupaj iz Pule Nena Nena-morje

Ko bom penzionistka, bom Nena-morje  ...no, bi rada uživala kot Nena-morje!

Ognjič
Ognjič, vremena Kranjcem bodo se zjasnila ... Nena Nena-morje
Sicer pa, da se še malo pohvalim: sedim s svojo zvesto psičko pod ogrmnimi borovci, pred mano rahlo valovito morje v treh modrih barvah, v daljavi zeleni Brioni ... jaz pa z lap-topom v naročju in Simobilovim wireless internetom surfam širom sveta Za mojim hrbtom pa v prikolici smrči moj mož, ki je do 3. ure zjutraj lumpal s svojim fellow Netherladerji Da, da, moški ti uničijo vso romantiko ... Nena Nena-morje
Nenči, my wild guess je (brez branja predhodnih strani), da si bodisi v fažanskem kanalu ali pa na Lošinju... Anyway, a kakšno predstavo od teatra Ulysses si že videla - ta teden še imajo postavitve na Brijunu? Vendelina jr.
Aja, v Puli si. Vendelina jr.

Nena, hvala za tolažbo, komaj čakam zjasnitev .

Vendelina jr., punca je v "između" Fažane in Peroja.

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti