Z Mladinsko knjigo imam tako ali tako "čudovite" izkušnje

No glede teh predstavitev,sva pa bila z možem že povabljena pred časom in sicer v gostišče ,ki že kar nekaj časa ne obratuje

Je pa bilo zanimivo kaka dva tedna nazaj,ko smo kar vsi v naši hiši dobili povabila in vsi smo zadeli nagrado - komplet nožev.Nadvse zanimivo,ni kaj!Taščo so klicarili tri dni, vsakokrat jih je zavrnila,pa še kar.In ravno ko mi je o tem razlagala je možu zvonil telefon,on za to ni vedel,in sem po razgovoru razbrala za kaj gre,ter mu rekla naj kar prekine.In glej ga zlomka!Čez kake pol ure so klicali še mene.Najprej sem hotela izvedeti od kod jim moja številka?Taščo so klicali na hišni telefon,moža na mobilni - oba sta sicer v imeniku,jaz pa ne!Že tašči so razlagali,češ kako da je bila naključno izžrebana in da grejo po imeniku.No meni je začela vsiljivka na drugi strani tveziti isto.Ko sem ji povedala,da je to nemogoče,ker moje številke ni v imeniku,ji napela par krepkih in ji zagrozila s prijavo je prekinila!No,zdaj je mir.Sem pa tašči svetovala,naj drugič takoj zahteva popolne podatke kdo kliče,od kod mu številka in za katero podjetje gre.Ali pa se enostavno sploh ne pogovarja ampak enostavno spusti slušalko.
Kristina