Wmf posoda

Prosim za info, kje v Sloveniji lahko kupim WMF posodo - lonce za kuhanje. Ali se jih morda bolj splača naročiti iz tujine in od kod?

Lep pozdrav.

Blanchy

Zdravo, te "piskre# zagotovo najdeš-pa ne delam reklame-v Muellerjih-v obeh Ljubljanskih prav gotovo,za ostale pa ne bi vedela. milena z irske
Ob Ljubljanici je ena trgovina, specializirana za WMF. Tam pri tromostovju ... Atina

V Kranju imamo tudi trgovino, v kateri je vsaj  pol artiklov od WMF. ostalo rogaška in tisti krožniki po komadih, se ne morem spomnit, kaj je že za ena firma. Pa, če se ne motim, je v City parku zgoraj tudi ena trgovina s kuhinjsko robo in imajo WMF, je vredna ogleda.

Lijana
http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategor Tule je primerjava cen v Nemčiji. Atina

Hvala vsem za odgovore. Ve kdo še za kakšno trgovino bliže Celja?

Blanchy

Raje zavij v Emo. V zadnem času je to najbolj cenjena posoda.

Aki

Hvala tudi tebi, aki, za namig. Saj bom res šla tudi v njihovo industrijsko prodajalno pogledat.

Blanchy
Blanchy, kot pravi Atina, je ena trgovina res ob Ljubljanici v Filipovem dvorcu. Tam kupujem jaz WMF posodo, njihovi ekonom lonciu so zakon, o tem sem enkrat že pisala na forumu. Pa dober nakup želim! Balenka

WMF ima trgovino v Lj tudi v City Parku v prvem nadstropju, sem si ravno omislila njihovo lopatko za torto.

Loni Makaroni

Ni ga čez Emo celje.

Drugače pa imajo zdaj to posodo v trgovinah Špar za tiste točke...vsaj zdi se mi, da je tudi nekaj posode zraven.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti