Prosim za info, kje v Sloveniji lahko kupim WMF posodo - lonce za kuhanje. Ali se jih morda bolj splača naročiti iz tujine in od kod?
Lep pozdrav.
Blanchy
Prosim za info, kje v Sloveniji lahko kupim WMF posodo - lonce za kuhanje. Ali se jih morda bolj splača naročiti iz tujine in od kod?
Lep pozdrav.
Blanchy
V Kranju imamo tudi trgovino, v kateri je vsaj pol artiklov od WMF. ostalo rogaška in tisti krožniki po komadih, se ne morem spomnit, kaj je že za ena firma. Pa, če se ne motim, je v City parku zgoraj tudi ena trgovina s kuhinjsko robo in imajo WMF, je vredna ogleda.
LijanaHvala vsem za odgovore. Ve kdo še za kakšno trgovino bliže Celja?
Raje zavij v Emo. V zadnem času je to najbolj cenjena posoda.
AkiHvala tudi tebi, aki, za namig. Saj bom res šla tudi v njihovo industrijsko prodajalno pogledat.
WMF ima trgovino v Lj tudi v City Parku v prvem nadstropju, sem si ravno omislila njihovo lopatko za torto.
Loni MakaroniNi ga čez Emo celje.
Drugače pa imajo zdaj to posodo v trgovinah Špar za tiste točke...vsaj zdi se mi, da je tudi nekaj posode zraven.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Angleški kolač