29. jan 2015 13:56
Verjetno bo bolje (tako za konsistenco mase kot za sam okus), če daš lupinico bio limone, pomaranče, limete itd.
Life is war against boredom~
29. jan 2015 13:56
Verjetno bo bolje (tako za konsistenco mase kot za sam okus), če daš lupinico bio limone, pomaranče, limete itd.
Life is war against boredom~
29. jan 2015 15:20
@ bršljanka, če boš marcipan že zamesila z zeleno jedilno barvo, morda dodaš še kapljico ali dve ekstrakta mete, saj vem, da ni prav zdravo, je pa zelo dobro, okusno in lepo na pogled ![]()
29. jan 2015 15:30
| babka1951 je napisal/a: |
morda dodaš še kapljico ali dve ekstrakta mete, saj vem, da ni prav zdravo,
|
U, buhkitajski, člouk bi reku, da je živet v današnjih svinjskih cajtih desetkrat bolj nezdravo kot kapljica ekstrakta mete.
Lp
cervus
29. jan 2015 16:05
Saj sem vedela, da lahko od vas pričakujem odlične ideje. Bom poročala o rezultatu.
Od srca hvala. ![]()
29. jan 2015 16:25
| elaphus je napisal/a: | ||
U, buhkitajski, člouk bi reku, da je živet v današnjih svinjskih cajtih desetkrat bolj nezdravo kot kapljica ekstrakta mete. Lp
|
Saj to sem hotla tudi jaz povedat, pa nisi do konca prebrala, vsak dan grešim, saj prav zdrava na oni svet pa res nebi rada šla ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Veganske palačinke