Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
Če nisi preveč zahteven gost in ti je pomembna le streha nad glavo in sanitarije, si na koncu verejtno redko samem lahko ponudila, in temu priemrna je cena. To pač moraš vzeti v zakup. Pri poceni stavreh je vedno tako: lahko da je vse v redu, če ni, je pa nizka cena izgovor, da je lahko kaj narobe. Bodi optimist, če bo šlo kaj narobe pa iz danega izvleči največ, kar se da. Pa drobni tisk ponudbe dobro preberi, tam se skriva največ podatkov, kako ravnati v primeru, da se "nasankaš".
Bodi optimist in se veseli dopusta. Mamamia
mamamia
Je šel kdo od vas z last minute varianto na dopust v oktobru? Kaj bi priporočali? Hvala za vse nasvete!
| Simona84 je napisal/a: |
Je šel kdo od vas z last minute varianto na dopust v oktobru? Kaj bi priporočali? Hvala za vse nasvete!
|
Že v septembru, zlasti pa v oktobru cene v italijanskih, v sezoni sicer zelo dragih letoviščih dramatično padejo (zelo lepo hiško, primerno za štiri do šest oseb ob obali na Sardiniji lahko za teden dni najameš za 100 evrov , včasih je vključen še trajekt in nemalokrat tudi najem skuterja).
www.imobilsarda.com , www.marein.it
Zelo primerna za oktober je Pantelleria, pravkar sem malo gledala cene, od 20. septembra dalje lahko letuješ v sanjski hiški za 15 evrov na osebo dnevno, cena vključuje najem skuterja.
Če zaenkrat ostanemo le pri Italiji, oktober je tam eden od najprimernejših mesecev za dopust ali potovanje. Samo odloči se, kakšen žanr in lokacija oddiha je zate, pa izbiraj. Če boš rabila kakšen naslov ali konkreten nasvet, se mi pa oglasi na zs.
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Svaljki s čemaževim pestom