Loni, jaz bi se na tvojem mestu javila tja in napisala, sončki, tole ste pa od tam prepisali, če že prepisujete, navedite vir, a je prav?
Zraven bi še napisala, da si mlada, inteligentna, lepa...i nije da nešto trebam, samo se malo hvalim...

kot Črnogorec v ženitovanjskem oglasu....in bi tisti na spletni strani trikrat premislili, kdaj bi spet prepisovali....
Malo heca mora bit, a ne?
Drugače je pa stvar taka: tako Nutella kot Raffaelo kroglice - sta oba produkta, ki imata registrirano ime in tu so pa že pravne stvari v igri in če ne drugega, bi morali distributerji za ta produkt kakšno reči. Sicer, dokler se bo torta Nutella pojavljala tule (kjer je na recept brezplačno na voljo vsem in kjer avtorica od tega nič ne služi, posledica je samo to, da se Nutella bolj prodaja) distributer ne bo o tem nobene črhnil. Če pa nekdo izdaja knjigo, kjer uporablja naziv produkta, knjigo prodaja in iz tega dobi en zaslužek - to je pa situacija, kjer se velja vprašati, če sta zbiralec receptov in njegova založba dobila soglasje za poimenovanje recepta tako, kot je poimenovan (pa ne od resnične avtorice, temveč od proizvajalca produkta).
Se mi zdi, da za vsako rit nekje raste palica in ni treba, da ravno mi vse te palice najdemo....
Vendelina jr.