17. jun 2008 16:13
| mambica je napisal/a: |
| Tukaj je možno samo dvoje: ali gospod ne ve, kaj je avtorsko pravo ali pa si preveč upa. Črna mamba |
17. jun 2008 16:13
| mambica je napisal/a: |
| Tukaj je možno samo dvoje: ali gospod ne ve, kaj je avtorsko pravo ali pa si preveč upa. Črna mamba |
17. jun 2008 16:30
Meni se zdi tako prepisovanje res zelo nesramno in neetično in še in še... Knjiga Kulinarične Slovenije bi bila res super
17. jun 2008 16:37
| Springrl je napisal/a: |
| Meni se zdi tako prepisovanje res zelo nesramno in neetično in še in še...
Knjiga Kulinarične Slovenije bi bila res super |
17. jun 2008 23:06
Se pravi, da s(m)o carice, če nas kopirajo, a ne! Če človek pogleda s tega vidika (in z drugega se ne splača), smo lahko samo dobre volje. Zaslužil pa s to knjigo itak ne bo...
jasna
18. jun 2008 5:28
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Medvedka, mislim, da bi v tožbi tale forum ta kratko potegnil.Enostavno, knjige ne kupimo, pa je stvar rešena.Palica po denarnici je strahovito učinkovito vzgojno in izobraževalno sredstvo. Žal.Vendelina jr. |
Tole neki ni v redu, nekdo se izdaja za Vendy. Vendi brez angleških vložkov, ma dejte, no!
ežojkozamurnik
sporočila: 2311
18. jun 2008 7:02
| ežoj je napisal/a: |
Tole neki ni v redu, nekdo se izdaja za Vendy. Vendi brez angleških vložkov, ma dejte, no! ežoj |
18. jun 2008 8:41
Jaz pa še vedno čakam na seznam receptov... Verjetno res nihče ni kupil omenjene knjige. Če bom imela čas bom šla v knjigarno in (s telefončkom) slikala kazalo v knjigi...
18. jun 2008 8:45
| kozamurnik je napisal/a: | ||
|
18. jun 2008 8:46
Pa sej lohk kej tut čist u sluvenščin, enivej.... Vendelina jr.
18. jun 2008 10:07
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Suši z zelenjavnimi polpeti