Ker imamo letos prvošolko prosim za nasvet kakšno šolsko torbico naj ji kupim, da bo primerna za starost 5 let.
jade
Ker imamo letos prvošolko prosim za nasvet kakšno šolsko torbico naj ji kupim, da bo primerna za starost 5 let.
jade
Priporočam Schneidersovo torbo. Imajo jih v Leonardu - City park, Lj.
stanaJade,
prvošolčki puščajo stvari še v šoli, tako da bo prinesla torbico domov samo vsakih 14 dni (no, vsaj pri nas je bilo obakrat tako). Torej kupite takšno, ki ji bo všeč še v drugem (in verjetno še v tretjem) razredu, ko jo bo res potrebovala... Naši dve imata torbici na kolesih, ker si misliti ne moreš, koliko zvezkov in knjig tovorita...
Pa uspešen skok v šolske klopi ji želim!
jasna
Torbice itak ne bo sama nosila, ker jo bomo vozili v šolo in prišli iskat, se pravi, da je važno, da je torbica trdna, da se zvezki ne mečkajo?
Sem šla danes v nabavo knjig za 1 razred sem bila tako ponosna kot, da imam samo jaz prvošolko.
Aja pa knjige sem vse pregledala še malo je manjkalo, da nisem začela nalog reševat. Pa ne okol govort.
In kaj mislite kaj je rekla hči kakšno torbo bi imela? Winks ![]()
![]()
![]()
Veverica hvala ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin