Mango cheesecake brez peke
Bom še jaz povedala nekaj na to temo, sedaj sem že utrjena, tudi mi imamo prvošolko, na sestanku so nam rekli, da potrebujejo tako torbo da bo trda, stabilna....
Naj raje bi ji dala torbo njene sestrice, uporabljala jo je 3 leta, vandar je lepo ohranjena, pa mi kar nekako duša ne da, da bi otroka prikrajšala za ta občutek, da je to res nekaj posebnega, ko bo šla v šolo,vsa nova in
....
Mogoče nasvet ali pa tudi ne, torbe so nekatere zelo drage, tako, da menim, da je škoda zapraviti veliko denarja zanjo, saj je otroka potrebno spremljati v šolo in iz šole in jo v prvem razredu niti ne nosi sam.
Glede na iskušnje pri mojih otrocih, pa je bilo potrebno približno od tretjega razreda naprej, vedno kupovati nove torbe, so že našli kakšen izgovor zakaj ni več dobra, tako, da bom za torbe lahko še zapravila veliko denarja in bom nazačetku malo bol šparovna.
Sedaj pa spremljam reklame, ki prihajajo, katera je cenejša.
sladkajmo sejade, sam ne hčerki pokazat tega kataloga, ki ga je prilepila veverica ![]()
Jo bom probala nahecat, da vzameve kakšno drugo torbico, ker bog ve kaj bo čez pol leta moderno.
Ma jaz sem takoj šla kupit knjige, ko sem dobila seznam, da ne bom potem poleti letala okoli za njimi. Kupila sem v dzs, ker je to itak edina knjigarna pri nas, pa sem bila še prijetno presenečena, me je prodajalka vprašala, če imam pika kartico )res se mi valja nekje po torebi, mi jo je mama naročila še ene sto let nazaj=
. Dobila sem ve zaren ene, ki jo dobijo drug teden.
Poslušamo govorimo plešemo 1,2,3 del , igraje in zares v svet matematičnih čudes 3 zvezki in računanje je igra, plačala sem 54 evrov, popusta je bilo skoraj 3 evre. Imajo popust 5 procentov na šolske knjige in 20 procentov na šolske potrebščine )to se pa še pozna=, tako, da bom še ostalo kupila tukaj samo hči moram vzeti s sabo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Dušene školjke s pivom na sredozemski način