Moje štručke
Ne vem, nekako se mi zdi neprimerno, da se v svojih komentarjih norčujete. Prepričana sem, da je povod za to vprašanje ( za katerega je bilo potrebno kar nekaj poguma), zelo resna situacija. Ne samo mladeniška radovednost, ampak neka stiska.
Svoje o vedeževalkah sem že napisala v omenjenem linku, o tistih na plačljivih telefonskih straneh imam zelo slabo mnenje.
Verjamem, da bo Mišika našla izhod iz stiske na tak ali drugačen način. Nekaterim bi pa moralo biti malce nerodno zaradi nekonstruktivnega doneska in pomanjkanja občutka za druge ljudi. Na Mišikinem mestu bi bila zelo prizadeta.
Včasih je treba pomisliti tudi na učinek svoj besed, ki zvenijo v tej temi drugače kot pa v kaki zafrkantski razpravi. Torej ?
Jampina, seveda se strinjam s tabo. Mnenje, ki je drugačno, celo odklonilno, je konstruktivno. Norčevanje, ki sem ga izpostavila, pa vsekakor ni.
F r i n aMa, jaz se iz nikogar norce ne delam, v bistvu me žalosti, da neka opravilno sposobna oseba, ki ima družino, računalnik in ostale pripomočke za pogled v svet, zaradi kakršnihkoliže težav išče pomoč pri šlogarcah. In v linku, pripopanem na prvi strani, je en kup dobronamernih nasvetov, pa tudi izkušenj nekaterih, ki so že bile naplahtane. Obstajajo profiji za pomoč ljudem v stiski, obstajajo brezplačne telefonske linije z usposobljenimi svetovalci, za stran vreč pa niso niti prijatelji, morda bi celo na tem portalu lahko kdo pomagal rešiti težavo, kijo želi mišika izpostaviti pri šlogarci. Verjetno se vsi v določenih trenutkih znajdemo v težavah, ki jih ne vidimo izhoda. Ampak jaz sem prepričana, da se vse da rešiti, če le začnemo pri koreninah teh težav...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Nevzhajana orehova potica