Vaflji - korneti

No, pa sem ga dobila. V Lidlu imajo prodajo "ostankov". Za pekač sem dala 9 eur.

Korneti so dobri, bo pa treba še malo vaje, da bodo spodaj zaprti.

stara
Stara, pa delaj kanole-tulce, sploh ni treba, da je sladoled... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Stara, moj "sistem" uberi, je najenostavnejši! Atina
Končno sem si ga nabavila tudi jaz, za 9 eur v Lidlu. Danes sem v tem pekaču spekla koruzni čips - koruzno moko sem prelila z vrelo vodo, dodala sol in malo čilija v prahu ter malo olja, potem pa z žlico polagala testo v pekač in ga spekla. Lahko tudi razne variacije z različnimi začimbami na to temo. Rezultat - odličen hrustljav koruzni čips. Zraven se poda salsa, lutenica, jogurtova omakica, guacamole itd. Priporočam, zelo enostavno in poceni, pa okusno! Jutri bom poskusila speči še tortilje, poročam. RadaJem
Ej, super ideja!!!! Treba probat!! Atina
Ali je katera pri nas zasledila pekač za kornete. Med brskanjem po netu sem zasledila le to, da so se včasih prodajali v Lidlu. Zdaj pa iščem aparat pa ga ne najdem... Lp teya_84

Teya_84, jaz ga imam, pa ga prav nič ne rabim. Navodila so se ob selitvi zgubila, ampak drugače je praktično neuporabljen.

Loni Makaroni
Loni imaš zasebno sporočilo teya_84
Ima se katera pa ga nic ne uporablja?? LeINA

Če še iščete pekač za krhke vaflje - kornete, je od včeraj naprodaj v Hoferju

Katja D.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti