Kitajski rezanci s piščancem
| SUD3 je napisal/a: |
| Tortica se strinjam s tabo. Mene zanima kje so očetje na tem forumu? Kako oni doživljajo odraščanje svojih princes. katti.... to je zgodovina yoli |
| Atina je napisal/a: | ||
|
Sej nič ne rečem, kdor lahko čaka do poroke.....
Tudi sama sem zrasla pod zelo strogo vzgojo, vendar sem pri štirinajstih bila precej zrela in sem vedela kaj se sme kaj pa ni priporočljivo. Kdo si je upal, kaj več kot pozdraviti kakšnega tipa...
Starši so mi dovolili prvič na izlet v četrtem letniku(18 let), sploh ni bilo debate ali imajo prav ali ne, tako je moralo biti in pika, pa ne zato, da mi ne bi zaupali, daleč od tega, nikoli se tudi nisem "bunila" zame so bili starši "sveti" in vse kar so mi "ukazali" sem storila.
Tako sem si želela imeti hčerko. Ne obžalujem niti malo, da imam dva fanta, za moške je vseeno, lažje kot za žensko.
14 let, spolni odnosi? Joj, pa saj je to otrok.
Jaz pri 14ih sem jo imela samo za " lulati".
P.s.
Frina, tako lepo izražaš svoje misli, da bi kar cele ure brala, ne da bi se naveličala, tebe brati je pravi užitek!
Anamarija ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Joj, katti, ne, a s KOM tudi? Jaz ga bom v petek videla, ker imamo obletnico mature in sem že od lani v šoku, ker je človek plešast in debel.......jaz pa vsak dan lepša in mlajša..... |
Ha, ha ta je dobra.
Moj prvi ima sedaj že svojo familijo, jaz še ne, mogoče nekoč.... Bilo je pri 16ih.
Prvič sem se pa poljubljala med počitnicami, med prvim in drugim letnikom srednje šole- torej dokaj pozno(očitno), pri 15ih.
katti
Bolj pogosto, ko se proxima oglaša, bolj jo cenim. Tudi Vendy jih je nekaj dobrih natresla, pa ostale tudi.
Vidim, da nas je večina takšnih, da se zavedamo, kam vodijo poti naših otrok, in da jim pri tem stojimo ob strani. Sama raje, kot da boga molim, da bo vse v redu, sama delam v tej smeri, ker se nase nekako bolj zanesem, kot na boga. Pa tudi krivim potem sebe, ne pa ljubega boga, ki včasih nima pojma o tuzemeljskuih mesenostih. Ki se seveda dogajajo mimo njegove volje.
Se pa zgodi, da so dekleta še v prvem letniku študija brez prve spolne izkušnje, hči ima prijateljico, ki še ni imela fanta. Pa se dekle nič ne sekkira in ostale, že z izkušnjami, je nič ne zafrkavajo zaradi tega, ampa gre vse v stilu "bo že enkrat en naletel, da se bo zgodilo". Verjetno res izjema, ampak gre.
Me je pa živa groza že misli na to, da ne bi šla med rjuhe vse do poročne noči. Pa saj spolnost je ja ena najbolj pmembnih reči v zakonskem življenju, pa da z moškim, s katerim naj bi živela, ne bi izkusila, kako je to? Namreč, celo to se dan današnji dogaja, in celo zelo ponosno so o tem razlagali. A sem kreten, ker sem celo verjela???
Proxima je omenjala film Kids. Res je vreden ogleda. In temeljitega razmisleka. In po ogledu nam mora vsem biti jasno, da se to ne dogaja zgolj v Ameriki, ampak tudi tu, v naših hišah in nam pred nosom, udeleženi pa so tudi naši otroci.
Zanimiva debata, in kar me še posebej veseli, nobene nestrpnosti, četudi nismo vsi enakih stališč.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Nacho čips gostija