| drejcek je napisal/a: |
Javljam se drugi predstavnik nežnejšega spola, ki občasno zajadra čez tele forume[ prismojeno]Drejček |

Lazanja z bolonjsko omako
| drejcek je napisal/a: |
Javljam se drugi predstavnik nežnejšega spola, ki občasno zajadra čez tele forume[ prismojeno]Drejček |
ycrna, ja, jaz trdim da nežnejšega.
Pogovor, pogovor, pogovor ... ne pridiga, ... pogovor. In to na tak način, da otroku dopoveš, da spolnost ni samo užitek, ampak tudi odgovornost, ki jo moraš vzeti v zakup, pa naj bo to pri 14, ali dvajsetih.
Meni je moja mama podala samo eno poslanico : " Svojo glavo uporabljaj, ne mojo. Moje ne moreš ... Zato se zavedaj, da za vse kar počneš, nosiš odgovornost sama." Jaz ti lahko le stojim ob strani ...
Še nekaj. Za spremembo svoje poberteknike namesto, da jim pridigate, raje vprašajte za kak nasvet, čeprav sami veste kaj je najbolje. Tako se bodo počutili enakovredne in odgovorne. Občutek bodo imeli, da niste vsemogočni bogovi in medsebojno zaupanje bo steklo spontano.
Takrat se prav gotovo ne boste spraševali ali je pri 14 letih normalno imeti fanta oz. dekle.
Čez moje roke je šlo nič koliko najstnikov in ne boste verjeli, da je sex (beri skrb) bolj v glavah staršev, kot otrok in jih velikokrat sami potisnete v odnos, saj jih že v naprej obtožujete (pretirano skrbite) za nekaj, kar niso storili.
ps.Vendy, včasih ti zavidam pismenost (
)
kobra 1
Moja hči je pri 4 letih čisto šokirala tasta in taščo, ki sta ji rekla, da se otroci kupijo v trgovini ali pa jih prinesejo štorklje, jima je lepo povedala, da so otročki v maminem trebuščku in se rodijo. Meni pa je rekla a veš mami, ata pa mama sploh ne vesta kako pridejo dojenčki na svet, sem jima morala jaz razložit...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| jade je napisal/a: |
|
jade, kot vedno, direktno med roge
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Skutna pita