Pozdrav z dunaja

Medve z Lidko pa se poteva po Duanju, uzivava v kulturi - glavnir razlog je bil obisk razstave Tutankamon in svet faraonov, naturi, hrani, kavicah in komaj cakava, da zavijeva se na slavni Nascmarkt, ce ne drugega bova uzivali v vseh disavah Orienta.

Pa se vreme imava  z nekaj . Skratka super.

Loni Makaroni

Pa iz Starbucksa mi prnesta eno torto zraven, ker mi še vedno ni ratalo narediti približka! Joj sta mi lušte naredle na Dunaj! Uživajta! Začetnica
Punci, uživajta v vsakem trenutku. Srečno. gaja 1
Iiii, kako sem vama fauš! Lepo se imejta, napotepajta se še za nas! Pozdravček iz Ljubljane! Jelenckova
Uh škoda da prej tega nisem vedela, kaj vse bi te prosila, da pogledaš še za mene. Kar je je. Uživajta in čim več sončka. lp, J. jagodas

Levo od Stefansdoma greš po ulici in čisto na koncu je ena židovska gostilna....vredno obiska.

Mamamia

mamamia
Uživita, pa še kako tortico zame pojejta!!!
Jaz grem pa čez en meseeeeeeec!!!!!! Komaj čakam! Uživajta! saš

Kako lepo se sliši, da si kdo vzame čas za takšno pohajkovenje.

Pa še lepše se prebere takšno sporočilce. Vsaj vemo, da mislite na nas, tudi mes potepanjem in uživanjem.

Lepo se imejta še naprej. Pa uživajta v , kajti tukaj v poguri je že cel dan in pada dežek.

Lp

MM
Lepo se imejte! golubić
Za nas, fuzbalerke, pa si prečekirajta še Ernst-Happel stadion - če trava ni zadosti zelena, jim povejta, da jih bomo strogo nadzorovale mad Eurom!!! Lepo, lepo se imejta! mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti