23. maj 2008 8:52
Ko že razpravljate o joti ... Vam kar malo zavidam: trije lonci, dve uri kuhanja, uf. Moj recept za (brez heca!
23. maj 2008 8:52
Ko že razpravljate o joti ... Vam kar malo zavidam: trije lonci, dve uri kuhanja, uf. Moj recept za (brez heca!
23. maj 2008 9:02
Ali si tudi ti kot jaz: tik tak?
Moram povedati, da še nisem preizkusila Etino joto, danes pa bo najbrž za kosilio, hvala Pegasti za dober nasvet.
P.s Na K
opitniku sem te iskala pa te nisem našla.
Anamarija ![]()
23. maj 2008 9:22
[citat=--anamarija1--]
Ali si tudi ti kot jaz: tik tak?
Moram povedati, da še nisem preizkusila Etino joto, danes pa bo najbrž za kosilio, hvala Pegasti za dober nasvet.
P.s Na K
opitniku sem te iskala pa te nisem našla.
Anamarija ![]()
Kje je pa upala it na Kopitnik, če je pa elaphus bila gor...a se ne spomniš, da jo samo zatira??? Boga pegasti ...![]()
![]()
![]()
.
Aha...pegasti, a veš, da se je una hvalila, kako dobro joto je jedla v Posavju ![]()
![]()
.
23. maj 2008 10:52
Stara mama je rekla, da če po kumarični solati (jih je pacala s soljo in čebulo in potem ožela) piješ potem napenjajo. Enako naj bi bilo s češnjami.
Za joto z zeljem in repo pa tudi mi posebej skuhamo krompir.
marelica
23. maj 2008 11:09
Marelica, jaz ne pijem po nobenem obroku, imam zelo rada kumarično solato, vendar mi je potem preveč slabo, tako, da jo ne jem več![]()
P.s. Ognijčka kje pa si se ti skrivala? Verjetno za unim velikim drevesom![]()
![]()
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. maj 2008 11:12:30
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. maj 2008 11:13:05
23. maj 2008 12:02
Moja stara mama je pa vedno govorila, da je treba kumare olupiti, naribati, ožeti, nato pa skozi okno vreči, pa ne bo nobenih težav z želodcem. Barbra
23. maj 2008 12:07
| pegasti je napisal/a: |
| Ko že razpravljate o joti ... Vam kar malo zavidam: trije lonci, dve uri kuhanja, uf. Moj recept za (brez heca! |
23. maj 2008 13:31
Prosim moderatorko, da izbriše dopis Pegastega, ker je to ena sama reklama - pa še zavajanje povrhu!!!!![]()
LP
cervus
23. maj 2008 13:45
| barbra je napisal/a: |
| Moja stara mama je pa vedno govorila, da je treba kumare olupiti, naribati, ožeti, nato pa skozi okno vreči, pa ne bo nobenih težav z želodcem. Barbra |
![]()
![]()
23. maj 2008 13:46
No evo, še en dokaz, kako jo v kali zatira
. Sej ni čudno, da se še une tvoje 3 kače vsake tolk od straha skrijejo za nekaj časa...![]()
aha, anamarija1: točno za tistim drevesom, ja, saj veš, da sem bolj sramežljive sorte
...
Ognjič ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Burek z lahko solato