Milijonska juha
Da ne odpiram nove teme: na podstrešju imamo kuno (črno). Razen tega, da ponoči povzroča blazne zvoke, me ne moti. Me pa zanima, če (tako kot na primer polhi) tudi kune lahko delajo škodo po hišah. Gre namreč za to, da imamo sicer na podstrešju miši, in če jih bo ta kuna lovila, naj kar ostane. Če so v nevarnosti moje knjige, pohištvo, oblačila in podobno, jo bom skušala pa vseeno pregnati. V tem primeru me seveda zanima še to: kako se znebiš kune? ![]()
| tulka je napisal/a: |
Da ne odpiram nove teme: na podstrešju imamo kuno (črno). Razen tega, da ponoči povzroča blazne zvoke, me ne moti. Me pa zanima, če (tako kot na primer polhi) tudi kune lahko delajo škodo po hišah. Gre namreč za to, da imamo sicer na podstrešju miši, in če jih bo ta kuna lovila, naj kar ostane. Če so v nevarnosti moje knjige, pohištvo, oblačila in podobno, jo bom skušala pa vseeno pregnati. V tem primeru me seveda zanima še to: kako se znebiš kune?
|
Ja, kune so znane kov vnete bralke, lahko ti knjige odnesejo kam na branje, pa ne vrnejo nazaj
.
A ja, še to: če se mišev znebiš tako, da naseliš kuno, pol se kune znebiš tako, da naseliš volka ali lisico
.
ežoj, krasen nasvet. ![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa, tulka, kune so mesojedci, zveri, torej ti ne bodo knjih načele, pa ostalega tudi ne. Tisto z mišmi bi se pa dalo urediti. Saj malo zgage ponoči se že preživi. Itak spiš, pa ne slišiš, a ne? Če te kaj potolaži, pri nas je občaso tudi kak tak gost na podstrešju... Le ne živiva v povsem nenaravnem okolju, to pa tudi nekaj odvaga, a ne? ![]()
si pa res ne želim v bližini. sploh zelenih......
In še malo izpobraževanja: http://sl.wikipedia.org/wiki/Mustelidae Samo malo čudno je, da je tvoja črna, če pa pri nas živita zlatica in belica.......
bila je ultra hitra, tako da obstaja možnost, da je imela kakšno malo liso pod vratom, pa je nisva opazila. Ampak 100% je bila pa vranje črna. Upam, da se ne bo spravila na kable od računalnika.
Ežoj, poznam enega Volka oziroma gospo Volk, jo bom vprašala, če gre živet v naše naravno okolje, ko se bomo kunice naveličali. Za kazen, ker se norca delaš, ti falot, bom tej kuni dala ime JOŽE.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci