Pozdravljeni.
Od 7. do 14. junija 2008 nameravam preživeti dopust v Berlinu.
Ali mi lahko kdo svetuje kaj o nastanitvi? V mislih sem imel hotel ali najem apartmaja/stanovanja.
Hvala in lep dan
lesko
Pozdravljeni.
Od 7. do 14. junija 2008 nameravam preživeti dopust v Berlinu.
Ali mi lahko kdo svetuje kaj o nastanitvi? V mislih sem imel hotel ali najem apartmaja/stanovanja.
Hvala in lep dan
lesko
Bila v Berlinu v hostlu, po pravici povedano je za celodnevno letanje naokrog škoda denarja za hotel.
http://www.hostelbookers.com/hostels/germany/berlin/
http://www.hostelworld.com/hostels/Berlin
Se ti splača pogledati oba linka, ker niso vse kapacitete na obeh, večinoma sicer so, eden npr. ponuja dvoposteljne sobe, drugi pa ne, to je samo primer.
Wombats hostli so povsod dobri, čez mesec bom preverila prenovljenega na Dunaju.
Loni Makaronijaz sem imela en teden premalo, ampak sem poseben kaliber, ki si resnično hoče ogledati in preletati vse, pa nisem ravno najboljše merilo. Sestra, ki je bila z mano, je bila s tednom dni kar zadovoljna. Sama sem si ogledala precej več znamenitosti kot ona. Plan pa sem si sestavila s pomočjo Lonely Planeta in še enega nemškega vodiča v bolj žepni varianti, oba sem si sposodila v knjižnici.
Loni MakaroniJaz se nekako odpravljam v jeseni gor, v Berlin, bi šla na Venus, bom pa kar v hostlu. Da me kdo vidi z ruzakom in v športni opremi, me sploh ne spozna... ![]()
![]()
![]()
Dunaj pa tudi mene še prej čaka, ![]()
![]()
Hostel pa tisti, ki ga je Loni omenila...![]()
Čez en mesec bova gor, Lidka. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin