12. maj 2008 15:01
Tudi jaz bi se rada zahvalila organizatorjem in udeležencem za prijetno druženje. Me je pa zadela ena opazka doma, ko sem z navdušenjem opisovala kulinarično popoldne: A pekli pa niste nič? Kakšen piknik pa je to? Hm? Dolores
12. maj 2008 15:01
Tudi jaz bi se rada zahvalila organizatorjem in udeležencem za prijetno druženje. Me je pa zadela ena opazka doma, ko sem z navdušenjem opisovala kulinarično popoldne: A pekli pa niste nič? Kakšen piknik pa je to? Hm? Dolores
12. maj 2008 15:06
Ja kašen piknik ...tak, da je bilo hrane, ki je ni na običanjih piknikih čez glavo.
12. maj 2008 15:31
Jernej, komu že pripada čokolada? Tebi, se mi zdi........................ Morska medvedka, špa velika naj bo, ta čokolada, ker je za.....![]()
12. maj 2008 15:32
Dolores, kako s eni peklo? Se je, se je, ampak na številnih domovih, gor pa smo bili (skoraj) vsi enaki: brezdelni. No, nekateri malo manj brezdelni... saj na takem mestu nič ne pogrešaš duha po roštilju, vsaj jaz ne...
12. maj 2008 15:32
Mene je tudi presenetila juhica. Danes pa ves čas premišljujem, kakšen le je bil golaž od Ribaracarak? Pozdravček!
12. maj 2008 15:39
No, no rimljanka zakaj pikice.... kar z besedo na dan
12. maj 2008 15:41
Golaž je skuhal njen mož, dragička, ki je v vojski tovrstno prakso nabral. če ti povem, da je bila posoda mimogrede prazna, ..... odličen, odličen,...res.
Morska medvedka, mislm, da je bir res Jernej.
12. maj 2008 16:06
Ma da se ne bosta kregala.... vsakmu svojo.
12. maj 2008 16:14
Meni je tako žal da nisem mogla prit, nekaj je žal prišlo vmes. Upam, da naslednjič bom lahko.
Majda
12. maj 2008 17:06
| jade je napisal/a: |
Aja Stana danes bom pojedla še tvoje baklave... Škoda, da nisi bližje bi skupaj degustirale. Dobiš pa tudi slikico svojega deleža.
|
Moje baklave boš pojedla???![]()
![]()
Šmrc, no prav, ker si glih moja najboljša prijateljica.....![]()
Ampak slikico pa le hočem imet![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Jernejeva sadna torta s smetano