Žoja korzuo iz pločevinke, ja. Če želiš bolj kalorično daš pol kisle smetane in pol jogurta, v nasprotnem primeru samo jogurt.
Poskusi tudi jogurt z jabolki, rozinami, medom in cimetom. Tisto je šele dobro, sploh če si sladkosneda.
VilmaŽoja korzuo iz pločevinke, ja. Če želiš bolj kalorično daš pol kisle smetane in pol jogurta, v nasprotnem primeru samo jogurt.
Poskusi tudi jogurt z jabolki, rozinami, medom in cimetom. Tisto je šele dobro, sploh če si sladkosneda.
VilmaJau, grški jogurt, pokapljan z medom, gor pa rezine opečenih hrušk, vse skupaj potreseno s pistacijami; eden najboljših zajtrkov, kar sem jih kdaj jedla, upam da mi bo še kdaj dano tam jest ...
Mamamia ...
mamamiaNaor odgovor še tebi v tej temi. Hvala za opazko. Hrana pa res ne smrdi, saj ne jem pokvarjeno.
Mamamia tole se sliši slastno. Si kdaj pripravljala tudi sama, ali si samo jedla tam...tam kjer imajo dobre zajtrke ![]()
ce si nabavis se en grelnik vode lahko enostavno in hitro pripravis tudi kuskus in tega potem zmesas z zelenjavo pa imas "toplo" malico
. Meni ne lezijo musliji, sam jogurt mi je pa premalo, ce pa vanj zamesam par zlic otrobov je pa prav super (pa se za prebavo je OK). Potem se krasno obnesejo burek, spanska pita, razni mufni....
Žoja, grški jogurt dobiš v Leclecu zagotovo, za druge trgovine ne vem. Je zelo čvrst, seveda ga pa lahko nadomestiš z drugim čvrstim in polnomastnim jogurtom, čeprav okus ni povsem enak. Poskusi, pa boš videla.
In naredi si tisti zajtrk, kot sem ga opisala ...
Mamamia
mamamiaGrški jogurt se pomoje dobi povsod. Zadnjič mi je mami prinesla v ta velkem lončku (kanglici) 1l smetanov grški jogurt- iz Mercatorja, imajo pa tudi znamko Total.
Koliko so cene te veganske malice?
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Domača vroča čokolada s smetano