Malica
Ma ni je čez zdravo prehrano: zasiko pa luk, pa ocvirke s česnekon, pa gor kako kapljico domače rdečke....hehe ali pa pohanoga piceka in ponfri, pa ocvrejte lugnje.....toga je puno
Rajši to mojo zdravo malico v dobri družbi pojen kot pa sama kako sadje, pa jogurt....Život je samo eden, pa ga lejko malo mimo brcamo....samo ne pretiravat.
!
čujte ve štajerke, se te jaz tudi tam kaj letan, pa ja bia čas, ka kašno kavo skup spijemo, samo ne na govorte, ka nemate časa....to so samo izgovori
KyaraMa, ne vem, zakaj se mi zdi, da je mark5 izgubil eno številko nekje...in bi moral biti mark51....
Ognjič| mark5 je napisal/a: |
| No ste pa res inovativne pri sestavi malic no včasih je že dobro, da se človek spusti z vajeti.Potem pa spet veselo na delo in preračunavanje kalorij ne uide.Saj ni tako hodo malo vključiš svojo domišljijo pa gre saj danes pa res ni težko sestavit pametnega jedilnika za ves teden pa še ceneje je če malo načrtujemo. mark5 |
Tole pa klon od Wrana51 alias Vinko5.
Punce in dečki, tisti, ki mark5 prva najde viset v klepetalnici, naj mi napiše ZS. ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
banana, pomaranča, jogurt, mehki ovseni kosmiči, morda malo vode, zmiksano s paličnjakom. Dobro je, še boljše, če je mrzlo. Količine po okusu in potrebah. Banano in pomarančo samo olupim, če dodam jabolko, ga ne olupim. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Jagodni cmoki z makovim sladoledom