Polžki z mesnimi kroglicami
| mamamia je napisal/a: |
pomaga ji pri vseh opravilih, otroka pazi, kuha in pospravlja namesto nje.
Mamamia
mamamia |
Mogoče bi morali razmisliti o izrazu "pomagati" pri kuhanju kosila, pri vzgoji otrok, pri pospravljanju ipd..
Kje pa piše, da je ženska tista, ki MORA delo opraviti, volja moškega pa je, če ji pri tem pomaga. ALi če gedamo drugače: zakaj pa ne rečemo, da mož sodeluje pri pospravljanju, vzgoji otrok, kuhanju. ?
Mož moje prijateljice pere perilo, obeša perilo ( pred nosom svojega direktorja in drugih sodelavcev), pobira perilo, sortira perilo, zlaga perilo, ravne dele zlika. Ampak, bognedaj, da bi kdo rekel, da ji pomaga. Ker je opravljeno delo v korist tudi njemu, ne dovoli izraza,da ji pomaga.
F r i n a
Recimo, participira pri kuhanju ?![]()
Pri nas pa visi pred kuhinjo znak: "Moškim vstop strogo prepovedan", razen ko se odnaša smeti in menjuje filtre ter žarnice. Iz povsem praktičnih razlogov, ni prostora. Izjema med moškimi je samo Nejc, moj glavni kuharski asistent.
Loni Makaroni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Domači prijatelj z orehi in čokolado