član od 20071742 sporočil
Mi smo bili že po celi Slovenski obali.Začeli smo v Ankaranu,vendar nam nekako plaža ni bila všeč.Potem smo bili kar nekaj let v Fiesi,saj smo tam imeli v najemu hiško.Ker je bilo ob hiši veliko prostora za otroka in je bila ograjena nam je to zaradi otroka odgovarjalo,plaža pa zopet ne,...
V Piranu nam je bil všeč utrip mesta,ravno tako velja za Koper in Izolo.V Portorožu so mi preveč dragi in premalo ponudijo,.Sedaj smo redni gostje Strunjana in Mesečevemu zalivu pravimo kar "naša plaža",zelo radi smo tudi na plaži pod Strunjanskimi Oljkami.Na tej plaži smo ponavadi sami,le kdaj pa kdaj si kakšen "Robinzon" postavi šotor.Je pa res da smo največkrat na morju samo tri dni,ker smo bolj hribovsko naravnani in imamo počitnice alaruzaksistem,...
Počitnice ob morju si privoščimo večkrat na leto,vendar ponavadi samo tri dni.
Pri plaži nimamo ravno kakšnih visokih meril,radi imamo čisto morje,drobni pesek in MIR.Ne moti nas,če si na "naši plaži"domačin iz Izole speče hrenovke in krompir v foliji kar na plaži med dvema kamnoma.Ne moti nas,če mladci iz Kopra pridejo vrečt karte in popiti šestorčka.Vsi ponavadi pridjo s svojimi čolni in lupinicami po morju,tako oni kot mi vedno pospravijo.Z nekaterimi smo postali že kar pravi prijatelji ,....
.
anaeva