ali res prinaša denar,na kakšen način?
snezinka
ali res prinaša denar,na kakšen način?
snezinka
No, ko jo kupiš, ti ga nekaj odnese.... Upam, da se šališ, na tale čemeren dan. |
http://www.lunin.net/forum/lofiversion/index.php/t
Lahko pobiraš vstopnino za ogled, ampak ne vem, kaj bo davčna na to rekla.....
LP
cervusKar nekajkrat sem prebrala, da rastlina Sanseverija, tudi taščin jezik, škodljivo seva. Poznam ljudi, ki so jih zmetali proč samo zaradi tega, čeprav so kao strokovnjaki za sevanje vselej napisali, da to ni res.
Poznam krasulo, ki naj bi zagotavljala v hiši denar. Po moje zato, ker spominjajo mesnati listi na kovance. Poznam tudi bujno družinsko srečo, srečano v hiši, kjer so se od sovraštva skoraj pobili, vsakakor pa gre za anti- reklamo za kakršenkoli zakon.
Obstaja vraža, da prinaša v hišo denar črni maček in da odnaša denar odprt pokrov straniščne školjke.
Meni denar prinaša samo delo, odnaša pa delo drugih.
Rože, kolikor jih imam, mi prinašajo veselje, maček, ki seveda ni črn, ampak je krasotec drugačne barve, pa nas osrečuje.
Glede pokrova straniščne školjke, mi pa pokvari dan že pogled na mojo WC školjko, v barvi mlečne čokolade, pa je vseeno, kje ta pokrov je.
PS Bujno zamijo podarila in napravila takšno veselje, da verjamem, da prinaša dobro voljo.
F r i n a
| mimika je napisal/a: |
| Snežinka, če si odprta za ideje feng šuja, potem nekatere rastline pripomorejo k dotoku denarja. Krasula ali tolstica naj bi v feng šuju predstavljala bogastvo. oblika njenin listov spominja na kovance. Ustrezno mesto zanjo je v skrajnem levem kotu hiše (gledano od vhoda). Njeno moč okrepi fontana. O zamiji pa ne vem nič. mimika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Bananin puding z vanilijevimi rogljički