Zamija

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

10. apr 2008 21:36

ezoj je napisal/a:
Vlado je napisal/a:
Pa kaj se nekateri tukaj hecate, ali pa res resno mislite?
Seveda smo resni, to je resen forum. A ja, kombinacija dve črni muci in tigrasti maček ne funkcionira ( glede denarja ), a fentam mačka? ezoj

Ežoj, odvisno je, kako dolg rep imajo. Pa od razpona med mustačami.

Problem je samo v tem, da nihče ne računa na to, da večina denarja dobimo in trošimo samo virtualno, kovancev, ki jih simbolizira list rastline, pa sploh ne zbiramo.

F r i n a

bb.kuhar  

član od: 23.3.2008

sporočila: 20

11. apr 2008 11:26

Zamija je najtrpežnejši tropski plevel in ne prinaša denarja.Denar naj bi prinašale krasule a to v smislu pujsov in pikapolonic. bb.kuhar

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

11. apr 2008 13:35

Ja, zamija je pa dobra zato, da ublaži sevanje. Sicer pa, jaz nimam mačk niti krasul, mam pa določene stvari v hiši urejene po feng šuju. Ne vem, kako bi to povedala...načeloma sem VEDNO BREZ DENARJA, to je seveda klasika in mi je prav čudno, če kdaj mam kak dan na računu kaj več, je pa res, da smo doslej še vedno bili na toplem, pa suhi in siti, pa tudi na dopust gremo vsaj enkrat letno. In ja, jaz verjamem v čarovnije, ker sama čaram na vse konce in kraje, da gre. Če pa kaka roža pri tem kaj pomaga, pa toliko bolje! pozdrav, helenag

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17891

4. jan 2009 20:18

Posebno veselje, a ne, tatjana66?

rimljanka - zasebno mnenje

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

4. jan 2009 21:04

Uauuuu, tatjana66, čudovit cvet je! Jaz sem svojo odnesla pred leti v službo in je zelo hvaležna rastlina. Raste kot nora, vsi jo občudujejo ampak cvetela pa še ni. Kako dolgo pa že imaš zamijo in po kolikem času cveti oz. kakšni morajo bit pogoji? Lp, Asja

neznan uporabnik

4. jan 2009 21:12

kdor hoče denar ali srečo, vprašajte, jih je nekaj na kulinariki,ki vse vedo. hmm

tatjana66  

član od: 22.11.2006

sporočila: 97

4. jan 2009 21:49

Nič posebnega, imam jo približo 4 leta, na polici kakšen meter od okna. V tem času je pognala samo 2 lista, eden se je posušil, zalivam 1x tedensko malo. Sem mislila, da poganja nov list, pa je bil cvet-res čudno, ker mi rože ne uspevajo preveč dobro ( razen ena orhideja že 3x cveti ). tatjana66

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

4. jan 2009 21:59

Jaz imam tudi to rožo. V kotu v jedilnici in v kopalnici. Raste kot nora. Cveti pa ne - še.

Ampak... denarja pa nimam nič več in nič manj kot prej.

Mogoče bo pa cvet nekoč, kaj prinesel

MM

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

5. jan 2009 12:16

Ja mene pa ta cvet na kaj druga spominja. Mogoče pa ne prinese denarja .Ampak kaj druga???? kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti