9. apr 2008 8:31
Pri hiši imam že tretjo zamijo (dve sta "crknili"). In glej ga zlomka zadnjič sem na lotu zadela 36 EUR. Mogoče pa res prinaša denar
9. apr 2008 8:31
Pri hiši imam že tretjo zamijo (dve sta "crknili"). In glej ga zlomka zadnjič sem na lotu zadela 36 EUR. Mogoče pa res prinaša denar
9. apr 2008 8:39
bravo karmina.sedaj verjamem da prinaša denar in si jo grem takoj nabavit. polni zadetek
9. apr 2008 9:03
Jaz tudi se nisem slisala, da zamija prinasa denar ampak crassula argentea oz. drevo denarja, imenovano tudi rajsko drevo ali kot ste ze omenile krasula oz. tolstica. Meni je rozica z mesnatimi listi zelo vsec ampak se nikoli mi pa ni cvetela. Nevem zakaj ???? Lep pozdrav, Barolina Barolina
9. apr 2008 10:18
Sama sem bila zelo presenečena nad cvetenjem, ker v nobeni knjigi o rožah ni bilo omenjeno njeno cvetenje, kot nekaj posebnega ali lepega. Stara je 4 leta in že precej velika. Ker ta rastlina ljubi sonce, sem jo poleti imela na zunanji polici okna, v katero se popoldan zelo sonce upre, če je na soncu postanejo tudi listi lepši, ker dobijo rdečo obrobo okoli. V jeseni sem jo prestavila le na notranjo stran okna, v začetku decembra pa so začeli poganjat kobuli z drobnimi belimi zvezdastimi cvetovi, ki so vztrajali ene dva meseca. Zelo lepo. tigris
9. apr 2008 11:03
Hvala tigris in upam, da bo tudi meni kdaj v prihodnosti cvetela tale moja krasulica. Barolina
9. apr 2008 11:23
Pozdravljeni,tudi jaz sem slišala ,da krasuljica prinaša denar v hišo moraš jo pa imeti postavljeno pred vhodnimi vrati( ne pozimi).Je pa tako vsak ima svoje mišlenje in verovanje v srečo. Ne vem ,če je kdo že šlišal za rožo zdravja ,videla sem jo v vrtnariji samo ne vem kaok se ji reče. Lep pozdrav.
9. apr 2008 11:57
Imam črnega mačka in pokrito WC školjko, denarja pa nobenega. Klinc pa take vraže.![]()
![]()
Če pa katera poleg poštenega dela, najde še kakšen način za imeti denar, pa naj prosim sporoči. ![]()
9. apr 2008 12:09
So, so rastline, ki prinašajo denar, samo - ni pa legalno. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
9. apr 2008 12:31
Rimljanka, sem se morala nasmejat:)) mojcca
9. apr 2008 12:50
Rimljanka, draga, si spet pri tistih rastlincah, a? Sem ze zadnjic rekla, da te imam na sumu!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Jugoslovenka