Tarte tatin z jabolki
| fresh je napisal/a: |
| Rimljanka, draga, si spet pri tistih rastlincah, a? Sem ze zadnjic rekla, da te imam na sumu! |
In potem bomo gledali film z naslovom :Reševanje botaničarke Rimljanke....![]()
LP
cervus| elaphus je napisal/a: | ||
In potem bomo gledali film z naslovom :Reševanje botaničarke Rimljanke.... LPcervus |
Ja, potem se bo pa elaphus zbudila iz hudih sanj....![]()
![]()
![]()
![]()
| Barolina je napisal/a: |
| Jaz tudi se nisem slisala, da zamija prinasa denar ampak crassula argentea oz. drevo denarja, imenovano tudi rajsko drevo ali kot ste ze omenile krasula oz. tolstica. Meni je rozica z mesnatimi listi zelo vsec ampak se nikoli mi pa ni cvetela. Nevem zakaj ???? Lep pozdrav, Barolina Barolina |
| Vlado je napisal/a: |
| Pa kaj se nekateri tukaj hecate, ali pa res resno mislite? |
| mimika je napisal/a: |
| Snežinka, če si odprta za ideje feng šuja, potem nekatere rastline pripomorejo k dotoku denarja. Krasula ali tolstica naj bi v feng šuju predstavljala bogastvo. oblika njenin listov spominja na kovance. Ustrezno mesto zanjo je v skrajnem levem kotu hiše (gledano od vhoda). Njeno moč okrepi fontana. O zamiji pa ne vem nič. mimika |
Brez nadaljnjega, če verjamete v to, kar postavite rastlino tja, kjer mislite, da bo pozitivno delovala, ni važno, ali je zamija, tolstica, asparagus ali karkoli že. Poskrbeli boste za lastno boljše počutje, ker se vam bo zdelo, da nad vami bdijo višje sile. Tako ljudje delajo že od pamtiveka. Rimljani so imeli razpostavljene kipce hišnih bogov, naši kmečki predniki nabožne podobe in predmete in "bohkov kot", ki je bil, zanimivo, prav v levem kotu, gledano od vhoda v glavno sobo...
Torej, pomlad je tu, veselo v nakup rastlin, tudi vrtnarji morajo kaj zaslužiti ![]()
Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 10. apr 2008 07:15:32| ezoj je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike