Reca, kot že rečeno - kleklane čipke še nisem uporabila. Sem pa druge, pa sem jim ni poznalo čisto nič. Tičina ni tako "pocasta", da bi se lepila - včasih imaš prej problem kaj nalepiti nanjo, tako suha postane zgornja plast.
Česa bo mama vesela je na meni in na tebi, da samo ugibava. Vsekakor pa je moja mama (hvala mami!

) vesela prav vsakega truda, ki ga vložim v kaj, kar izdelam zanjo. Pa da ne govorimo, kolikokrat je kaj celo romalo v smeti, ali pa bilo deležnih kislih, spodbudnih nasmeškov, ko sem se učila kuhati, peči, šivati (kar še danes ne znam), etc.
Greh nad grehi so zame drugačne stvari. O katerih ne bi. Je pa npr. že majcen grehec po mojih merilih to, da na forumu mlada mamica prosi za kakšno podarjeno obleko, igračo, ...pa odgovorim samo jaz. Sicer pa je to moj sistem vrednot, ki ga ne mislim vsiljevati komurkoli.
Vse, kar zahteva veliko truda, je vredno vsega spoštovanja. Pa naj bodo stvari minljive, kot so mandale, torte,.., ali pa bolj trajne, kot so slike, čipke,... Na vabilo pa se bom vsekakor odzvala in se ti vljudno zahvaljujem, samo povabi me.
Lp,
unicorn