Včer
Hva
Jelenckovaan class='poudarjeno'>mg sr
Včer
Hva
Jelenckovaan class='poudarjeno'>mg sr
29. mar 2008 13:41
Ne vem kaj točno si jedla, ma pri nas včasih zraven golaža pripravimo belo polento (vsaj tako ji mi rečemo), le da je to navaden gres, samo da ga skuhamo bolj na trdo, tako da ga lahko režeš. Zna bit da sem ustrelila čisto mimo, ma.... lp saš
29. mar 2008 13:44
Mislim, da ni bil pšenični zdrob, ker bi vedela. Je pisalo bela polenta na jedilnem listu. Jelenckova
29. mar 2008 13:51
Ker obstaja bela koruzna moka, obstaja tudi bel koruzni zdrob za belo polento. Poglej na policah, ali pri mlinarijih.
F r i n a
29. mar 2008 14:24
To je polenta iz bele koruze. Zadnje čase jo imajo v Leklercu na Rudniku, Jaz sem jo kupila kake 14 dni nazaj, lp Vesna
29. mar 2008 14:26
Super! Bom šla v Leclerc. Hvala! Jelenckova
29. mar 2008 15:47
Hvala elaphus. To je pa skoraj popolna informacija. Popolna bi bila, če bi mi jo kar prinesla. Jelenckova
29. mar 2008 15:49
Ja, kar pristavi za čaj - saj tako samo čez hrib skočim!
LP
P.s. hecam se, no!
cervus
29. mar 2008 16:20
Jaz se pa ne! Jelenckova
29. mar 2008 16:52
Hm, pri nas pa rečemo BELA POLENTA krompirjevi polenti... Jo pa naredi samo babica, ko je dobre volje, ker je treba fejst mešat... Ampak bi se pa stepli za njo.. A sigurno ni bilo to?
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami